Home»Muzika»Sat i po pi*vajza epskih razmera… Seljačka buna 27. juna u klubu Fest

Sat i po pi*vajza epskih razmera… Seljačka buna 27. juna u klubu Fest

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Da li ste spremni za ultimativno Buna-iskustvo? Ako jeste, dođite u nedelju, 27. juna u zemunski klub Fest na koncert benda Seljačka buna.

Biće ovo prva svirka benda posle više od godinu dana pauze zbog svima poznate situacije oko virusa Covid-19.

– Na koncertu ćemo nastupiti samo mi i na njemu ćemo odsvirati sve ono najbolje što imamo, dakle zagarantovan šou od otprilike sat i po vremena! Konačno su se stekli uslovi da se održavaju svirke i Buna u saradnji sa klubom Fest u Zemunu organizuje pičvajz epskih razmera – poručuju članovi benda i dodaju:
– Mere protiv Korona virusa se ublažavaju i Bogobogovi su rekli – svirke mogu do ponoći. Stoga, mi smo se dogovorili sve sa ekipom iz kluba i rešili da napravimo svojevrstan anti-Kovid događaj.

Na koncertu u Festu čućete najveće hitove iz Bunine diskografije a kao iznenađenje i nekoliko potpuno novih pesama – premijerno!

Predgrupe neće biti kako bi bila ispoštovana satnica. Dakle, svirka počinje TAČNO u 20:00, a ulaznice će se prodavati na vratima Festa, na dan koncerta, po ceni od 300 dinara.

Previous post

Prijedorski Eho Radar predstavio novi singl "Bez granica"

Next post

Top lista gospodara interneta... Bez ovih 8 pesama Bil Gejts ne bi mogao da živi, zanimljivo je uz koju je pesmu nastao Windows 95

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *