“Samodisciplina” benda Keni nije mrtav… Poslušajte novu stvar beogradskog pop/punk trija

0
91
Keni nije mrtav, Samodisciplina/Photo: Miloš Radovanović
Oglasi
Keni nije mrtav, Samodisciplina/Photo: Miloš Radovanović
Keni nije mrtav, Samodisciplina/Photo: Miloš Radovanović

Energični trio Keni nije mrtav, objavio je novi singl sa predstojećeg debitantskog albuma.  “Keniji”, jedan od koncertno najaktivnijih bendova u zemlji, u susret povratku nastupa i otvaranju industrije zabave širom regiona fanovima moderne gitarske muzike predstavlja pesmu “Samodisciplina”.

– Sve planove oko singlova i albuma smo promenili, čekajući koncerte. Situacija je takva da konačno možemo da kažemo da će album izaći tokom godine, i da ćemo opet svirati svuda gde je to moguće. Od 18. juna tu je “Samodisciplina”, u susret prvim koncertima posle više od godinu dana, Izuzetno se radujemo tome – poručuju članovi benda.

Keni nije mrtav, Samodisciplina/cover art
Keni nije mrtav, Samodisciplina/cover art

Grupa Keni nije mrtav je specifično profilisan moderan pank bend, koji kombinuje pop elemente sa pesmama koje ljude pokreću na igru i tekstovima koji opisuju svakodnevicu jedne generacije. Singl “Samodisciplina” je spoj savremenog synth zvuka i energične gitarske muzike koja naročito dominira tokom nastupa benda.

Grupa Keni nije mrtav nastupa i na Arsenal festu, a 25. juna nastušiće kao jedan od prvih bendoav u devetoj sezoni serijala “Koncerti na zidiću”, na Platou Milana Mladenovića ispred beogradskog Doma omladine.

– Pozivamo vas da nam se pridružite na platou, da zajedno proslavimo povratak koncerata i izlazak nove pesme. Ako ste u prilici, ne propustite Arsenal fest, biće sjajno – kažu članovi benda Keni nije mrtav.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime