Home»Film»Evo zbog čega je zabranjena scena oralnog se*sa između Betmena i Žene-mačke… Superheroji to ne rade (?!)

Evo zbog čega je zabranjena scena oralnog se*sa između Betmena i Žene-mačke… Superheroji to ne rade (?!)

4
Shares
Pinterest Google+
Betmen i Žena-mačka/DC Comics
Betmen i Žena-mačka/DC Comics

Betmen može da mlati kriminalce, ravnopravno se nosi sa superzlikovcima i vodi dvostruki život kao plejboj milijarder i osvetnik sa plaštom… ali, jedno ne može – da zadovolji ženu.

U iznenađujuće otvorenoj ispovesti, kokreator “Harley Quinn”, animirane serije za odrasle, rekao je za Variety da je DC Comics (vlasnik Betmenovog lika) zabranio ubacivanje scene iz predstojeće treće sezone u kojoj je Čovek-slepi miš trebalo oralno da zadovolji Ženu-mačku.

POSTOJI ZAGONETKA U TREJLERU ZA NOVOG BETMENA… OVAJ LIK TVRDI DA JE VEĆ REŠIO

I sama ta informacija je prilično zapanjujuća, ali ono što je fanove dodatno razbesnelo je navodni razlog za izbacivanje scene.

– U trećoj sezoni „Harli Kvin“ imali smo momenat gde Betmen i Žena-mačka imaju oralni seks. DC Comics je bio u fazonu, “To ne može. To aposlutno ne može”. Kazali su, “Heroji to ne rade” – izjavio je Džastin Halpern.

Betmen i Žena-mačka/DC Comics
Betmen i Žena-mačka/DC Comics

– Na to smo mi pitali, “Hoćete da kažete da su heroji sebični ljubavnici?” A oni će, “Ne, nego mi prodajemo igračke u liku superjunaka. Teško ćemo prodati igračku ako Betmen krene da se spušta” – nastavio je Halpern.

On je ovo rekao uz konstataciju da inače ima ogromnu kreativnu slobodu u pravljenju serije.

ODLUČENO JE… NOVI BETMEN ĆE BITI – CRNAC

Kreatori sadržaja sa superjunacima obično treba da se povinuju brojnim pravilima za ponašanje određenog lika kako bi zaštitili franšizu i prodaju potrošačkih proizvoda.

Imajući to na umu, nije zgoreg podsetiti da je Brus Vejn zavodio i menjao supermodele i ruske balerine kao potrošnu robu, iz filma u film, deceniju za decenijom, ali takvo ponašanje očigledno nije nikoga zabrinulo, konstatovao je Holywood Reporter.

Animirana serija “Harley Quinn“ smatra se sadržajem za punoletne i u tom kontekstu prigovoranje zbog zadovoljavanja žene mnoge fanove je iznerviralo.

DC Comics i Warner Bros. do sada nisu imali komentar.

DC je makar otvoren za ideju istraživanja romantične strane svojih junaka, piše dalje Holywood Reporter, dok se njihov rival Marvel smatra izuzetno čednim.

HL/Izvor: nova.rs

Previous post

Bajaga ovogodišnji dobitnik nagrade "Strune od svetla“, žiri ga nazvao "mernom jedinicom kreativnosti"

Next post

"Sve što smo htjeli"... je da zaplešemo uz disco i funky zvuk novog singla benda Heidi šeće psa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *