Home»Muzika»Vreme je za muziku, vreme je za zabavu… OK Fest od 13. do 15. avgusta na Tjentištu

Vreme je za muziku, vreme je za zabavu… OK Fest od 13. do 15. avgusta na Tjentištu

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Ovogodišnje, sedmo izdanje Nektar OK Festa održaće se od 13. do 15. avgusta na dobro poznatoj lokaciji – Tjentište – Nacionalni park Sutjeska.

Odluku o promeni ranije najavljenog termina, koji je planiran za juli mjesec, organizatori su doneli posle obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.

Na tri festivalske bine publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene.

Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača odloženi su za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja državaljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv.

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo isčekivanu “normalnost“ biće zaduženi: Van Gogh, Bajaga i instruktori, Hladno pivo, Goran Bare & Majke, Zoster, Darko Rundek & ekipa, Brkovi, TBF, Kanda, Kodža i Nebojša, Buč Kesidi, M.O.R.T, Moreuz… čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na Main Stageu.

I ove godine za našu najverniju publiku, OK kampere, pripremljen je poseban program na njima omiljenom stageu u OK kampu.

Za nezaboravne nastupe i sjajnu energiju dnevnih nastupa, koji ovaj festival čine drugačijim od drugih, biće zaduženi: Ritam nereda, Love Hunters, Mortal Kombat, Who See, Atheist Rap i Marčelo i Napeti quintet.

Vrijeme je za još jedno druženje u festivalskom kampu ????????????⛺️⛺️

Očekujemo vas i ove godine u OK kampu…omiljenoj…

Posted by OK Fest on Tuesday, 15 June 2021


Na OK Summer Stageu kod bazena na Tjentištu, gde uz odlične ritmove publika uživa u dnevnom programu, kao i na OK After Party u OK kampu gde publika u najboljoj atmosferi dočekuje nalepše zore na Tjentištu, očekuju vas nastupi najpoznatijih imena regionalne elektronske scene.

Prvog festivalskog dana, u petak 13. avgusta, za dnevnu, ali i noćnu atmosferu na oba stagea zaduženi su Sinisa Tamamovic i Alexander G.

Vrhunskih ritmova neće nedostajati ni dugog festivalskog dana, u subotu 14. avgusta, gde će publiku u okviru dnevnog programa OK Summer Stagea u pojačanom sastavu zabavljati Mladen Tomic, Toni Juranović i Nebs Jack.

Po završetku programa na Main stageu Mladen Tomic i Toni Juranović nastaviće da zabavljaju publiku na OK After Party u OK kampu.

Finiš festivala, u nedelju 15. avgusta obeležiće nastup Marine Karamarko na OK Summer Stageu, kao i Marka Nastića i Petra Dundova na OK After Party.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Svi oni kojima novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da dođu, imaju mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu.

O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net.

Previous post

Nema milosti za Vajnstina... Sud odlučio: Biće izručen Kaliforniji da bi mu se sudilo za zlostavljanje još 5 žena

Next post

Tate Romanova predstavili remix singla "Prebrzo"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.