Šok pred devetu sezonu “Crne liste”… Glavna glumica napušta hit seriju

0
528
Oglasi
Megan Bun/Photo: NBC promo
Megan Bun/Photo: NBC promo

Jedna od najpopularnijih i najgledanijih američkih kriminalističkih serija svakako je “Crna lista” (The Blacklist) sa Džejmsom Spajderom i Megan Bun u glavnim ulogama. Američka tv kuća NBC trenutno prikazuje osmu sezonu, a s obzirom na to da je nedavno objavljeno kako će se snimati i deveta sezona, poprilično iznenađujuće je odjeknula vest objavljena u utorak kako će sa završetkom osme sezone seriju napustiti glavna glumica.

Kako saznaje portal Deadline, ta odluka donesena je već ranije tako da su scenaristi pisali kraj osme sezone s naumom da okončaju lik Elizabet “Liz”” Kin koju glumi Megan Bun. Njenim odlaskom, u seriji ostaju samo tri glumca koji su glumili u svim dosadašnjim sezonama, a to su Džejms Spajder, Diego Klatenhof i Hati Leniks.

EMILIJA KLARK JEDNOM ZA SVAGDA REŠILA MISTERIJU ŠOLJICE ZA KAFU U “GAME OF THRONES”: KRIV JE – “METALLICA TRIBUTE BAND”

U osmoj sezoni serije “Crna lista” završena je transformacija Elizabet Kin od mlade FBI agentkinje do kriminalke koja je prešla na tamnu stranu. U četvrtoj epizodi osme sezone otkriva se kako se upravo Liz Kin nalazi na vrhu crne liste najtraženijih kriminalaca. Nakon što je videla kako Rejmond “Red” Redington (Spajder) ubija njenu majku Katarinu, Liz Kin se okreće protiv svog bivšeg mentora koji postaje njena meta. Njihov turbulentni odnos okončaće se u poslednje dve epizode osme sezone koje se zovu “Nachalo” i “Konets” što su ruske reči za početak i kraj.

“MARE OF EASTTOWN” SEZONA 2 – KAKVE SU ŠANSE? KEJT VINSLET:  APSOLUTNO BIH VOLELA DA PONOVO GLUMIM MER…

Autor serije Džon Bokenkamp rekao je, objašnjavajući pretposlednju epizodu “Nachalo”, “vraćamo se na sam početak i otkrivamo odgovore na pitanja koja se postavljaju osam godina”. I sam foršpan za tu epizodu je provokativan jer u jednom tenutku Redington kaže “Tu smo samo ti, ja i istina” na šta mu Liz odgovara “Reci mi, tko si ti”, što je zapravo jedna od najvećih misterija serije “Crna lista”.

Za Megan Bun, uloga u seriji “Crna lista” bila je ključna za razvoj njene karijere. Glumila je u samo jednoj epizodi serije “Law & Order: LA” pre nego što je dobila ulogu u seriji “Crna lista” čime je postala televizijska zvezda. Svemu tome pripomogla je i odluka streaming platforme Netflix da otkupi i prikazuje sve sezone serije “Crna lista”.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime