Home»Muzika»Mooncage, The Bite, Grefran, Vartra, Haiku Garden… stižu na Lovestock Festival u Kaštelima

Mooncage, The Bite, Grefran, Vartra, Haiku Garden… stižu na Lovestock Festival u Kaštelima

8
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Na ovogodišnjem Lovestock festivalu koji će se u Novom parku u centru Kaštel Lukšića održati od 17. do 19. juna nastupiće deset izvođača, od toga čak tri benda iz Srbije.

Lovestock festival je u proteklih nekoliko godina iz okupljanja i druženja muzičara izrastao u događaj koji ima reputaciju jednog od najboljih malih festivala u regionu, a ove godine uključuje izvođače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, SAD i Kanade.

Osim J.R. Augusta, Nemanje i Ruia iz Hrvatske, The Bite, Mooncage i Vartre iz Srbije, grupe Grefran iz BiH i Haiku Garden iz Slovenije, na festivalu će nastupiti i kanadska kantautorka Elen Tejlor, ali i Amerikanka Ester Kanata sa pratećim bendom.

The Bite/ Photo: AleX
The Bite/ Photo: AleX

Koncertni program podeljen je u tri festivalske večeri koje će počinjati u 20:00 časova pa će tako prvog dana, u četvrtak, 17. juna nastupiti Ester Kanata, J.R. August i Haiku Garden.

U petak, 18. juna programsku veče će početi Rui, a nastaviti Elen Tejlor, The Bite i Mooncage dok će u subotu, 19.juna veče ponovo otvoriti Rui koga će na bini zameniti Vartra, Nemanja i Grefran.

Mooncage/ Photo: AleX
Mooncage/ Photo: AleX

Uz koncertni program Lovestock Festival posebnu pažnju poklanja i deci, pa će u petak i subotu od 10:00  do 12:00 časova najmlađi da se zabave uz različite radionice i pričaonice, face-painting, a moći će da pogledaju i pozorišnu predstavu decu “Izgubljeni zeko“ u izvođenju Škole glume Kaštela.

Tokom večeri, od 20:00 časova u Kulturnom centru, posetioci će moći da pogledaju i izložbu slika američke umetnice Ester Kanata.

Ulaz na sve događaje je i ove godine besplatan.

Previous post

Latebloom, dreDDup i See It My Way 25. juna u Domu B-612

Next post

"Terra rossa"... Beogradski God Observe objavio novi singl

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *