Home»Pulse»Puls grada»Završen treći Wine Garden

Završen treći Wine Garden

4
Shares
Pinterest Google+

Proteklog vikenda u Botaničkoj bašti održana je manifestacija Wine Garden koja je prevazišla očekivanja svih – i posetilaca i izlagača i organizatora.

Na vinskom pikniku u centru grada svi su podjednako uživali u ukusima najboljih vina iz Srbije i regiona, Španije i Moldavije. Pored vina bila je bogata i gastronomska ponuda, a sve degustacije su bile besplatne.

Wine Garden/ Photo: Ivana Čutura
Wine Garden/ Photo: Ivana Čutura

Muzika jazz sastava, gudačkih kvarteta, virtuoza na gitari, uličnih svirača, kao i igrači swinga i rokabilija stvorili su divnu atmosferu u kojoj su tokom lagane šetnje, ali i sedeći i ležeći na travnjacima Botaničke bašte uživali posetioci svih uzrasta.

Pored Beograđana na Wine Gardenu je bilo i puno stranih gostiju, a svi posetioci su veoma vodili računa da Botanička bašta ostane čista i uredna, tako da nije bilo nikakvih problema i oštećenja biljaka.

Vidimo se u “Jevremovcu”… Slušaćemo pesme sa novog albuma, ali i neke stare, drage i svima znane numere… Rade Serbedzija Botanicka basta “Jevremovac”

Posted by Headliner.rs on Saturday, 12 June 2021


Zaključak brojnih posetilaca je da je ovakva manifestacija nedostajala Beogradu i da bi tokom celog leta trebalo organizovati ovakva dešavanja.

Zato će već početkom jula Botanička bašta biti domaćin još dva velika i značajna događaja i to 3. i 4. džez festival “Jazz in the Garden“, na kome će nastupiti najbolji srpski džez muzičari, a 11. jula koncert će održati Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor band.

Previous post

Preminuo Ned Biti, "najzaposleniji glumac Holivuda"

Next post

Hladno pivo stiže 21. avgusta na Tašmajdan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *