Home»Muzika»Pozorište na Terazijama organizuje audiciju za uloge u mjuziklu “Flashdance”

Pozorište na Terazijama organizuje audiciju za uloge u mjuziklu “Flashdance”

4
Shares
Pinterest Google+
Flashdance/ Photo: youtube.com printscreen
Flashdance/ Photo: youtube.com printscreen

Pozorište na Terazijama organizuje audiciju za uloge Aleks i Glorije i baletske igrače u čuvenom mjuziklu “Flashdance” u režiji Vladana Đurkovića.

Prijavljivanje je od ponedeljka, 14. juna do srede, 16. juna u terminu od 11:00 do 15:00 časova, saopšteno je iz ovog pozorišta.

Na audiciju se mogu da se prijave glumice, kao i studentkinje završne godine glume, starosti do 33 godine, glas – sopran.

Za ulogu Aleks, potrebno je pripremiti pesmu “Next step“, a za ulogu Glorije “Chameleon Girls“ i “Gloria“, uz zadatu koreografiju koja će biti uvežbavana na raspisanim probama. Numere se izvode uz klavirsku pratnju, na engleskom jeziku. Takođe, audicija je raspisana i za ženske i muške baletske igrače.

Prilikom prijavljivanja, kandidati će dobiti sve neophodne materijale. Pripreme za audiciju će biti organizovane 19, 20. i 21. juna a obuhvatiće pevačke i koreografske probe.

Raspored kandidata za pripreme, kao i za samu audiciju, biće objavljen u petak 18. juna na sajtu Pozorišta na Terazijama.

Audicija će se održati na sceni Pozorišta na Terazijama i to za uloge Aleks i Glorije u sredu 23. juna od 11:00 časova, a dan kasnije u istom terminu za baletske igrače.

Početak rada na predstavi planiran je za kraj avgusta, a premijera za kraj oktobra 2021. godine.

Izvor: nova.rs

Previous post

Emilija Klark jednom za svagda rešila misteriju šoljice za kafu u "Game of Thrones": Kriv je - "Metallica tribute band"

Next post

Bolesna štenad, Navy ne obećava i Sara Džesika Panker 17. juna na Zappa barci

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *