Home»Muzika»Kraj za The Cure diskografiju? Robert Smit: Ne mogu da zamislim da posle ovog albuma možemo da uradimo nešto bolje…

Kraj za The Cure diskografiju? Robert Smit: Ne mogu da zamislim da posle ovog albuma možemo da uradimo nešto bolje…

4
Shares
Pinterest Google+
The Cure/ Photo: AleX
The Cure/ Photo: AleX

Robert Smit, frontmen grupe The Cure izjavio je da misli da će sledeći album benda biti poslednji koji će da snime.

Smit je nedavno dao intervju povodom svoje saradnje sa bendom Chvrches i njihovog zajedničkog singla “How Not To Drown”. Tom prilikom osvrnuo se i na rad sa grupom The Cure u intervjuu za The Sunday Times.

– Nove pesme The Curea su vrlo emotivne. To je deset godina života filtrirano u nekoliko sati intenzivnih pesama. I ne mogu uopšte da pomislim da ćemo posle ovog albuma ikad više išta drugo da snimimo. Definitivno ne mogu ovo da ponovim.

ROBERT SMIT OBJASNIO ZAŠTO JE SNIMIO ALBUM BEZ THE CURE: ODUVEK SAM ŽELEO DA SAM NAPRAVIM BUKU VREDNU SAT VREMENA

Robert Smit je pred kraj 2020. godine otkrio da je godinu dana proveo radeći na novom albumu The Cure koji će im biti prvi studijski album posle “4:13 Dream” iz 2008. godine, ali i na svom solo albumu. Novo izdanje biće 14. studijski album benda.

U nedavnom intervjuu sa Zejnom Louom, Smit je potvrdio skoro objavljivanje dva albuma, jednog solo i drugog sa The Cure, spominjući kako je jedan znatno mračniji od drugog.

– Verovatno ću kada sve bude objavljeno za otprilike šest nedelja moći da kažem šta ćemo raditi sledeće godine. Snimio sam dva albuma. Jedan s bendom, jedan samostalno. Jedan je vrlo, vrlo mračan i sumoran, a drugi nije. I oba albuma samo što nisu gotova. Moram samo da odlučim ko će da radi miks. To je još jedino ostalo da se završi.

Izvor: nacional.hr

Previous post

Hladno pivo stiže 21. avgusta na Tašmajdan

Next post

Rambo Amadeus "ukiselio kupus", pa objavio video spot za "Recesivni Gen" uz "malu" pomoć ruskog 3D animatora Sergeja Krivoplajsova

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *