“Ti me voziš” naziv je novog video singla beogradskog benda Dram

0
107
Dram/ Photo: Teodora Redak
Dram/ Photo: Teodora Redak

Beogradski bend Dram predstavio je novi video singl pod nazivom “Ti me voziš”. Ovo je drugi singl kojim najmlađi ekskluzivci PGP RTS i dobitnici nagrade Zadužbine Milan Mladenović najavljuju novo studijsko izdanje.

Ujedno, bend je najavio da će autorski i izvođački istraživati u pravcu koji se mnogo razlikuje od zvuka koji su ponudili na debi albumu “Nećemo promeniti svet” (2019).

Kao i u prethodnom singlu, i u ovom novom, Dramovci imaju specijalnog gosta. U spotu za “Vikend ubija” to je bila mlada glumica Isidora Simijonović, a ovoga puta gostjući vokal je Fantom, predvodnik nove generacije pop izvođača.

Dram/ Photo: Teodora Redak
Dram/ Photo: Teodora Redak

Novi singl “Ti me voziš” više je okrenut ka elektro zvuku, a članovi benda kažu da im baš to prija u ovom trenutku.

– “Ti me voziš” je vanvremenska, kosmičko-karmička, jugopatetična kolaboracija grupe dram i Fantoma, kojima se u toku inspirativnih večeri za kompjuterima i sintisajzerima pridružila i misteriozna devojka, izvesna Kosara i svojim vokalnim linijama obojila vožnju i odvela je do dalekih predela sunčevog sistema. Kosara se niotkuda pojavila i isto tako volšebno nestala. Gledanje spota za “Ti me voziš“ dovodi do upadanja u stanje teške hipnoze i omamljenosti. Istovremeno, dolazi do potpunog popravljanja raspoloženja. Idealna za žurke pored reke. Za vožnje do mora. Za topljenje. Jer ti nas voziš drame, Fantome i draga Kosaro – poručila je ekipa benda.

Za sve koji žele da čuju uživo stare i nove pesme Drama to će moći 25. juna na Arsenal Festu i 10. jula na Exitu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime