Home»Muzika»Kris Martin ima ideju… Hoće da Coldplay bude prvi bend koji će svirati – na Mesecu

Kris Martin ima ideju… Hoće da Coldplay bude prvi bend koji će svirati – na Mesecu

5
Shares
Pinterest Google+
Coldplay/Photo> promo
Coldplay/Photo> promo

Kris Martin želi da Coldplay nastupi na Mesecu, smatrajući da je hrabro ići tamo gde još nijedan bend nije išao.

Nekoliko dana pošto je Coldplay predstavio novi ‘intergalaktički’ video za pesmu “Higher Power” Kris Martin je otkrio da je spreman da krene do krajnje granice. Međutim izrazio je bojazan da bi se vakuum prostora bez zvuka mogao pokazati kao kamen spoticanja ako Coldplay smelo odluči da ode na Mesec pre svih ostalih grupa.

– Nije puno ljudi to učinilo, to je istina. Ali ako svirate na Mesecu ionako niko ne može da vas čuje, zar ne? Malo sam zbunjen i zbog atmosfere. Ali bismo pokušali bilo šta. Ne smeta mi nikakvo podsmavanje jer samo govorim ono što mislim – ispričao je ovih Kris Martin u jednom od novih intervjua.

BINA NA TEMZI, VATROMET, HOLOGRAMSKI PLESAČI… COLDPLAY SE OČIGLEDNO BAŠ UŽELELI ŽIVIH NASTUPA

U novom video spotu za pesmu “Higher Power” u režiji Dejva Mejersa koji je prethodno sarađivao s Tejlor Svift i Bili Ajliš vidi se kako bend kreće prema ‘šarenoj odmetnutoj planeti’ zvanoj Haotica, čiji se vanzemaljski jezik istakao u celom videu i kroz pesmu “Higher Power”.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Festival Jazz In The Garden 3. i 4. jula u Botaničkoj bašti

Next post

U ovo vreme neke godine dobiću titulu viteza... Kako je Dejvid "Del Boj" Džejson ispunio svoj san u koji niko nije verovao

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *