Jedna dobra i jedna loša vest… Preostali članovi Nirvane snimaju nove pesme. Ali…

0
63
Nirvana/Photo: facebook@daveghrol.FF
Nirvana/Photo: facebook@daveghrol.FF

Preostali članovi benda Nirvana, Krist Novoselić, Dejv Grol i Pat Smir snimili su nekoliko novih pesama, ali kako kažu, najverovatnije ih nikada neće objaviti.

Dejv je u nedavnom intervjuu s Hauardom Sternom rekao kako često svira s Krstom i Patom te da ponekad i snime neke pesme.

– Krist Novoselić je pilot, leti svojim avionom… živi na severozapadu Tihog okeana i kad god se spusti u Los Anđeles, uvek volimo da se vidimo i pojedemo nešto. Prošli put kad je bio ovde, pripremio sam nam večeru i družili smo se. Pat je uvek u blizini i nas trojica uživamo u društvu. A ako su instrumenti u blizini ili je studio na raspolaganju, ne treba nam mnogo da zasviramo – rekao je on.

Šta se sprema? Dejv Grol, Pet Smir i Krist Novoselić sviraju kao Nirvana i snimaju nove pesme…

Tu nije bio kraj njegove priče. Rekao je i šta se dešava u studiju.

– Ne sviramo samo Nirvanine pesme, ali volimo da ih čujemo. A ponekad se, dok sviramo, smislimo i neke nove. I ako smo u studju, snimićemo ih. Tako da smo snimili neke stvari koje su stvarno super. Ali nikad nismo ništa učinili s tim, to je više poput prijatelja, koji se zezaju, zapravo ne izgleda kao bilo kakvo veliko službeno okupljanje – pojasnio je on, na veliku žalost svih fanova Nirvane koji bi ruku dali za novi materijal

Preostali članovi Nirvane su se okupili nekoliko puta, a možda najznačajniji je onaj kada je Nirvana pre nekoliko godina ušla u Rock and Roll Hall Of Fame, gde su i nastupili s različitim pevačima i pevačicama.

HL/Izvor: nme.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime