Home»Muzika»Zarobljeni u kristalnoj kugli… AC/DC u novom spotu stigla “Witch’s Spell”

Zarobljeni u kristalnoj kugli… AC/DC u novom spotu stigla “Witch’s Spell”

4
Shares
Pinterest Google+
AC/DC printscreen
AC/DC printscreen

Zarobljeni u kristalnoj kugli, utisnuti u tarot karte, sve u svemu, omađijani veštičjim činima jesu članovi benda AC/DC u novom spotu za pesmu  “Witch’s Spell”, sa albuma “Power Up”.

U spotu, ujedinjena postava legendarnog benda – Brajan Džonson, Angus Jang, Klif Vilijams, Fil Rud, zajedno sa Stivijem Jangom, animirana je i, na radost fanova, rokaju kao nekad.

Album “Power Up” obeležio je, inače, povratak Džonsona, Vilijamsa i Ruda u AC/DC, nakon što su sva trojica napustila grupu iz različitih razloga. Kada je novi materijal objavljen u novembru, naišao je na pohvale kritičara, mada zbog pandemije rokeri nisu mogli da ga predstave na turneji.

I Bon Skot bi se raspametio… Sedmogodišnji Hesus zakucao sa “Highway to Hell” u španskoj verziji The Voice

Džonson, koga je na prošloj turneji 2016. godine zamenio Aksel Rouz zbog problema sa sluhom, vratio se u punoj formi. On se nedavno pridružio i Foo Fightersima na njihovom nastupu u “Back in Black” tokom televizijskog koncerta, i publici kraj malih ekrana pružio puno AC/DC iskustvo.

Previous post

Rasplakala svet, pa čak i "surovog" Sajmona Kauela... Devojka koja ima samo 2% šansi za život uspela je to u novoj sezoni takmičenja America's Got Talent

Next post

Massimo u novom spotu poleteo u neobičnoj mašini... Pesma "Putujemo i kad stojimo" dobila je svoje video izdanje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *