Home»Muzika»Ujedinjeni festivali Srbije pozivaju mlade u petak na vakcinaciju ispred Saobraćajnog fakulteta

Ujedinjeni festivali Srbije pozivaju mlade u petak na vakcinaciju ispred Saobraćajnog fakulteta

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: pixabay.com
Photo: pixabay.com

Autobus adaptiran u mobilni punkt, potpuno opremljen za vakcinaciju, biće stacioniran ispred Saobraćajnog fakulteta u Beogradu u petak, 11. juna, od 10:00 do 16:00 časova.

Na mobilnom punktu biće dostupne Pfizer i Sinopharm vakcine, a moći će da se vakcinišu svi studenti, kao i svi zainteresovani građani.

Ovim putem, Ustanova Studentski centar Beograd, zajedno sa Gradom Beogradom, GSP-om i svim nadležnim zdravstvenim ustanovama, apeluje na sve studente i ostale građane da se vakcinišu, na taj način zaštite sebe, svoje porodice i budu odgovorni prema društvu u celini.

Akciju vakcinacije u petak podržali su i Ujedinjeni festivali Srbije koje čine EXIT, Beerfest, Lovefest, Arsenal fest i Nisville.

Baš smo se uželeli živih svirki… Exit Festival

Posted by Headliner.rs on Saturday, 29 May 2021


Svi studenti koji se vakcinišu, kao i oni koji su već primili vakcinu, dobiće mesec dana besplatnog korišćenja teretane i saune, kao i parkinga u okviru Studentskog centra, koje mogu iskoristiti do kraja tekuće godine.

Ujedinjeni festivali Srbije pripremili su više od 100 ulaznica i raznih nagrada za sve koji dođu na vakcinaciju.

Ova akcija dio je nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih kako bi se do 21. juna vakcinisalo najmanje 50 posto punoletnog stanovništva Srbije i započelo otvaranje države.

Zahvaljujući kampanjama sam proces proteklih nedelja ubrzao, pa je do željenog cilja ostalo da se vakciniše svega dva posto, dok je u isto vreme epidemiološka situacija drastično poboljšana.

Previous post

Massimo u novom spotu poleteo u neobičnoj mašini... Pesma "Putujemo i kad stojimo" dobila je svoje video izdanje

Next post

Koncerti na Zidiću... Cotton Pickers i Keni nije mrtav na Platou Milana Mladenovića

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *