Home»Muzika»Massimo u novom spotu poleteo u neobičnoj mašini… Pesma “Putujemo i kad stojimo” dobila je svoje video izdanje

Massimo u novom spotu poleteo u neobičnoj mašini… Pesma “Putujemo i kad stojimo” dobila je svoje video izdanje

4
Shares
Pinterest Google+
Massimo Putujemo i kad stojimo/Photo: Bachrach & Krištofić
Massimo Putujemo i kad stojimo/Photo: Bachrach & Krištofić

Posle uspeha hita “Mali krug, velikih ljudi” Massimo je objavio još jednu veliku pesmu koja se odmah po izlasku našala na svim top listama. “Putujemo i kad stojimo” svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski eter, a sada je dobila i svoje vizualno izdanje.

Za novi video spot zaslužan je reditelj Radislav Jovanov Gonzo, a za odlične fotografije dvojac Bachrach & Krištofić.

Spot je sniman u prostorima poliklinike Axis koja je ustupila spravu za vežbanje kako bi Massimo i Gonzo savršeno dočarali moment kada ‘se putuje i dok se stoji’. Tako je Massimo ‘poleteo’ u neobičnoj spravi dok peva “I na kraju nam je dobro kući, Tu provalili smo šifru sreće, Kad se svijet na ovaj asfalt sruši, Na naša vrata neće…”

– Ova pesma je svojevrsna posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je da je Gonzo uspeo da joj napravi i vizual koji ocrtava njenu emociju. Mislim da su Aljoša, Ivan i Nenad napravili jednu predivnu numeru koja će nas uvek podsetiti na ono najvažnije u našim životima, hvala im  – rekao je Massimo koji večeras i sutra nastupa u Letnjem Bitefu, a 31.jula nas očekuje veliki koncert na Tašmajdanu i 2. avgusta na letnjoj sceni na Paliću

Massimo Savić 31. jula na Tašmajdanu

–  Radujem se što ćemo se ponovo družiti sa publikom. Ne mogu vam opisati rečima kako se osećam, ali bend i ja jedva čekamo da izađemo na binu. Nedostajali smo jedni drugima, zagrlićemo se pesmom, emocijama. Želim da ljudi, kad odu s mog koncerta odu zadovoljni i ispunjeni.

Previous post

Zarobljeni u kristalnoj kugli... AC/DC u novom spotu stigla "Witch’s Spell"

Next post

Ujedinjeni festivali Srbije pozivaju mlade u petak na vakcinaciju ispred Saobraćajnog fakulteta

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *