Home»Muzika»Homeland»Da li u 140 sekundi može da stane jedna godina… Bend Ničim izazvan objavio “Malu pesmu“

Da li u 140 sekundi može da stane jedna godina… Bend Ničim izazvan objavio “Malu pesmu“

4
Shares
Pinterest Google+
Nicim izazvan (Bojan Gluvajić i Boris Bakalov)/ Photo: Vukašin Danilović
Nicim izazvan (Bojan Gluvajić i Boris Bakalov)/ Photo: Vukašin Danilović

Bend Ničim izazvan i za vreme pandemije nije prestao da radi, pa je pred fanovima novi video singl pod nazivom “Mala pesma“.

– Jedno je sigurno: Nismo se ulenjili! Jedna nemirna godina je iza nas. Dogodile su nam se neke nove, drugačije inspiracije. Poslednjih nekoliko meseci smo se dodatno pokrenuli da bismo sve te ideje izneli pred ljude. Počeo je proces formiranja našeg četvrtog studijskog albuma i na već postojeće singlove dodajemo još jedan. Mala pesma je zapravo velika i u njoj su velike stvari koje su nam se dogodile. Da li u 140 sekundi može da stane jedna godina? – rekao je Bojan Gluvajić, autor teksta i muzike.

Iako su na muzičkoj sceni svega nekoliko godina objavili su tri albuma i mnoštvo singlova. Bend uveliko radi na novim pesmama i, kako dodaju, postoji još mnogo materijala koji žele da predstave publici.

Kada su u pitanju live svirke, nadaju se da će u skorijoj budućnosti biti u prilici da nastupe pred najvernijim fanovima.

Previous post

Urbanizacija Kroz Kulturu... Džez fluid 11. juna na Cvetnom trgu

Next post

Da li znate koja je pesma "napravila" Igija Popa, Pita Tauzenda i Džimija Pejdža... zbog nje su to što jesu, a vi je verovatno nikad niste čuli

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *