Home»Muzika»Kori Tejlor je baš ljut: Rock and Roll Hall of Fame je “gomila smeća“, neću da uđem ni ako me pozovu

Kori Tejlor je baš ljut: Rock and Roll Hall of Fame je “gomila smeća“, neću da uđem ni ako me pozovu

5
Shares
Pinterest Google+
Kori tejlor/Photo: YouTube printscreen
Kori tejlor/Photo: YouTube printscreen

Lider Slipknota Kori tejlor kaže da Rock  and Roll Hall of Fame “zaista ne poštuje ništa osim pop muzike, a prave rok bendove indukuju samo kada moraju da se povuku pod pritiskom”.

S obzirom na to da se Rock & Roll Hall of Fame u poslednje vreme našao na udaru kritika zbog nedostatka metal izvođača u 2021. godini, Kori Tejlor nazvao je ovu instituciju “gomilom smeća”.

Pol Stenli je bio u pravu… Rock and Roll Hall of Fame ne voli Iron Maiden

Frontmen Slipknota rekao je Endiju Holu (Blabbermouth) da će metal titani iz Ajove verovatno krenuti stopama Sex Pistolsa i odustati od uvođenja, ako ih ikad budu zvali, objašnjavajući da ga nije briga za Rock Hall i da oni “ne poštuju ništa osim pop muzike, zaista, i oni zaista indukuju prave rok bendove samo kada moraju da se povuku pod pritiskom“.

– Nisu ispoštovali toliko bendova u prošlosti stavljajući druge ispred onih koji to zaista zaslužuju, da bih verovatno otišao putem Sex Pistolsa. Rekao bih, “Vaš Hall je lažan. Nije me briga da li sam deo toga ili ne. Nemate pojma o čemu se zapravo radi u duhu rock’n’rolla. Pa uzmite “ovo” i ugurajte ga u svoje znanje. Verovatno nikada neću ni biti nominovan, ali zapravo me nije briga – rekao je Kori Tejlor.

Direktor Rock & Roll Hall of Fame se brani: Ne mrzimo mi metalce… budite uporni i sačekajte sledeću godinu

U maju, izvršni direktor Rock & Roll Hall of Famea Greg Haris tvrdio je da oni slave metal na pravi način.

– Proslavljamo sve oblike rock’n’rolla … Nominovali smo Iron Maiden, Judas Priest su bili nominovani u prošlosti, stavili smo Def Leppard… Od onih koji budu nominovani, više od 80 posto ih na kraju bude primljeno. Dakle, zapravo je pitanje: nastavimo da ih nominujemo, stavimo ih na glasanje i prenesemo toglasačkom telu. Na ovogodišnjem glasačkom listiću bilo je 16 umetnika. Jednostavno ne mogu svi da uđu – rekao je Haris.

HL/Izvor: kerrang.com

Previous post

Nik Mejson 19. juna ipak ne dolazi u Beograd... Bubnjar Pink Floyda odložio turneju za 2022.

Next post

Počinje četvrto izdanje programa Circle Women Doc Accelerator

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *