Home»Muzika»Massimo Savić 31. jula na Tašmajdanu

Massimo Savić 31. jula na Tašmajdanu

5
Shares
Pinterest Google+
Massimo/Photo: Samir Cerić Kovačević
Massimo/Photo: Samir Cerić Kovačević

Hrvatski muzičar Massimo Savić održaće 31. jula koncert na beogradskom stadionu “Tašmajdan”, a dva dana kasnije nastupiće i na Paliću, saopštili su organizatori.

– Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne? – reči su Massima Savića kojim najavljuje svoj povratak pred beogradsku publiku.

Posle uspešnog pionirskog poduhvata, virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, Massimo Savić će 31. jula stati na scenu Tašmajdana, uz ograničen broj posetilaca kako bi se ispoštovale sve epidemiološke mere koje su na snazi u našoj zemlji. Posle Beograda, nastupiće i na Paliću 2. avgusta.

MASSIMO SAVIĆ OSTAVIO DROGU DA BI BIO BOLJI OTAC, A SADA SE TEK VIDI KOLIKO JE BIO U PRAVU…

Savić je na regionalnoj muzičkoj sceni prisutan više od 35 godina, a odavno se nametnuo kao jedan od najosobenijih muških vokala na ovim prostorima.

– Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije – voli da kaže pevač koji je posle velikog hita “Mali krug velikih ljudi” nedavno objavio i novu pesmu pod nazivom “Putujemo i kad stojimo”.

Previous post

Iznenada preminuo Branko Gavrić, autor omota albuma "Paket aranžman"

Next post

Najveći strah Kventina Tarantina: Poslednji film svakog velikog reditelja bio je je***o loš...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *