Home»Muzika»Homeland»Exit ima poruku za region: Ponovo ujedinjeni vraćamo život životu!

Exit ima poruku za region: Ponovo ujedinjeni vraćamo život životu!

4
Shares
Pinterest Google+
Exit 2016/ Photo: Promo (Exit)
Exit 2016/ Photo: Promo (Exit)

Pre 20 godina, prvo međunarodno izdanje Exit festivala prvi put je, posle devedesetih, na jednom mestu okupilo veliki broj mladih iz svih krajeva regiona –  Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore…

Obnovila su se tada mnoga prijateljstva, ali i stvorena i mnoga nova, koja su u narednim godinama, svakog jula produbljivana na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Exit je tako postao izlaz za sve one koji su želeli da grade neke nove odnose u regionu.

Ovog leta, posle više od 15 meseci pandemijskih restrikcija, zabrane okupljanja, nemogućnosti putovanja, otuđenosti jedni od drugih, opet tražimo izlaz.. ali ovoga puta na globalnom nivou. Tražimo da ponovo budemo zajedno, jer ljudski kontakt je iskonska ljudska potreba, bez koje se život ne može zamisliti.

Exit 2019/ Photo: AleX
Exit 2019/ Photo: AleX

Zahvaljujući uspešnom programu masovne vakcinacije u Srbiji i drastičnom poboljšanju epidemiološke situacije, Exit će se pridružiti velikim događajima koji se ponovo dešavaju ovog leta širom sveta.

Tim povodom objavljen je video namenjen ljudima iz našeg regiona, u kome se svi pozivaju da ponovo ujedinjeni vrate život životu, i pokažu svetu snagu svega onoga što nas povezuje – snagu slobode, radosti, ljubavi i jedinstva.

– Sigurno je da će na ovogodišnjem Exitu, kao i na onom prvom međunarodnom pre dvadeset godina, doći do katarze energije nagomilane u prethodnih više od godinu dana, koja će otvoriti neke nove dimenzije festivalskog iskustva. Zbog toga će ovogodišnje izdanje zasigurno ostati upisano kao jedinstveno i jedno od najposebnijih u celoj festivalskoj istoriji – izjavio je ovim povodom Sanjin Đukić, član Upravnog odbora Exit festivala.

Velika proslava 20. godišnjice Exit festivala biće održana od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su potvrdili Sabaton, Dejvid Getaa, Eric Prydz b2b Four Tet, DJ Snake, Nina Kravic, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat i Sheck Wes… a već sutra stižu nova imena.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo ceni od 6.990 dinara, i uz uštedu od 40 posto u odnosu na finalnu cenu.

Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ulaz na ovogodišnji festival.  Ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica, po poklon ceni od 1.990 dinara, uz 50 posto popusta, biće pušten u prodaju u utorak 8. juna, tačno u podne.

Ulaznice možete da nabavite putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

 

Previous post

Raspisan regionalni konkurs Klavirsko nebo #4

Next post

Bend NBG objavio spot za pesmu "Tebe vole blokovi" i najavio leto puno festivalskih svirki

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *