Home»Muzika»Homeland»Bend NBG objavio spot za pesmu “Tebe vole blokovi” i najavio leto puno festivalskih svirki

Bend NBG objavio spot za pesmu “Tebe vole blokovi” i najavio leto puno festivalskih svirki

Kultni beogradski punk-rok bend NBG objavio je video spot za za pesmu "Tebe vole blokovi" sa albuma "Nama ostaje samo punk!"

4
Shares
Pinterest Google+
NBG/Photo: Goran Goša Janković
NBG/Photo: Goran Goša Janković

Posle video spotova za pesme “Nove godine”, “Osuđen na bes”, “Beži” i “Vanredno stanje”, grupa NBG objavila je još jedan spot.  Reč je o ekranizaciji pesme “Tebe vole blokovi”.

Pesma “Tebe vole blokovi” deo je albuma “Nama ostaje samo punk!” koji je prošle godine, pre same pandemije, objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

– Ovo je jedna od pesama sa ovog albuma koju naša publika najviše voli, bilo nam je logično da u nekom trenutku uradimo spot i za nju – kaže gitarista benda Aleksandar Karapandžić.

Direktor fotografije za ovo video ostvarenje je Goran Goša Janković, a montažu potpisuje Marko Arsić. Kadrovi su, logično, snimani na Novom Beogradu, u “blokovima”.

HL INTERVJU – NBG: DA SMO HTELI, OTIŠLI BISMO… ALI NEKO MORA I DA OSTANE, DA SE BORI I DIGNE SVOJ GLAS

NBG ima nekoliko zakazanih festivalskih nastupa za ovo leto, ali se nadaju da će uskoro moći da u Beogradu održe i koncertnu promociju albuma “Nama ostaje samo punk!”.

– Album je objavljen pred samu pandemiju i nikako nismo mogli da uradimo ono što najviše volimo i čekamo – da to izdanje predstavimo svojoj publici na koncertu. Nadamo se da će se uskoro stvoriti uslovi za tako nešto, a do tad se družimo na festivalima! – dodaje bend.

Album “Nama ostaje samo punk” snimljen je u studiju Klinika Petrović BIGZ, u maju 2019. godine, a produkciju albuma potpisuje Ivan Petrović.

HL

Previous post

Exit ima poruku za region: Ponovo ujedinjeni vraćamo život životu!

Next post

Nespojivo, al se spojilo... "Carpe diem", gitarski disko mutant Hladnog piva i Sanje Doležal

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *