Home»Muzika»Osamdesete u punom sjaju… Džon Mejer singlom “Last Train Home” najavio alum “Sob Rock”

Osamdesete u punom sjaju… Džon Mejer singlom “Last Train Home” najavio alum “Sob Rock”

4
Shares
Pinterest Google+
‚Džon Mejer/Photo: printscreen instagram@johnmayer Verified
‚Džon Mejer/Photo: printscreen [email protected] Verified

Džon Mejer objavio je novu pesmu “Last Train Home” koja će se pojaviti na njegovom osmom studijskom albumu “Sob Rock”, koji stiže 16. jula.

Pesma, koju je snimio zajedno sa Maren Moris, poput nostalgične naslovnice albuma, ima vibraciju osamdesetih, kao i prateći video, koji su režirali Kameron Dadi i Harper Smit i u kome glume zbunjena dama-fotograf, ružičasta električna gitara i, naravno, kožne jakne u izobilju.

Ako vam “Last Train Home” zvuči pomalo kao Totova “Rosanne” (ili Totova “Stop Loving You” ili Totova ” I’ll Be Over You”), za to postoji vrlo dobar razlog. Pored Maren Moris, Mejeru su se u ovoj pesmi pridružili i Toto perkusionista Leni Kastro i klavijaturista Greg Filinganes, koji je svirao za Stivijem Vonderom, Erikom Kleptonom i Majklom Džeksonom, pre nego što se priključio (pogađate) grupi Toto od 2003. do 2008. godine.

“Sob Rock” je prvi Mejerov studijski album od “The Search for Everithing” iz 2017. godine. Od 2015. član je Grateful Dead supergrupe Dead & Company. Bend kreće na severnoameričku turneju koja počinje 16. avgusta u Severnoj Karolini u muzičkom parku Coastal Credit Union.

HL/Izvor: rollingstone.com, vulture.com

Previous post

Kriza, koja kriza? YouTube je muzičkoj industriji za 12 meseci isplatio 4 milijarde dolara... autori, gde su vam te silne pare?

Next post

Ovo je Top 10 najgledanijih originalnih Netflixovih filmova ikada...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *