Robert Smit objasnio zašto je snimio album bez The Cure: Oduvek sam želeo da sam napravim buku vrednu sat vremena

0
97
The Cure/ Photo: AleX
The Cure/ Photo: AleX

Frontmen grupe The Cure Robert Smit upravo se udružio sa bendom Chvrches u novoj pesmi “How Not To Drown”, vodećem singlu sa njihovog novog albuma “Screen Violence”. Ali kada se je pre nekolimo dana ragovarao sa  Zejnom Lavom na Apple Music 1, takođe je spomenuo i neku novu muziku.

Smit već godinama govori o izdavanju novih albuma The Cure, ali čini se da i on ima solo album.

– Razlog zbog kojeg sam nešto radio sam bio je upravo isti zbog koga sam radio i saradnje; zapravo oduvek sam želeo da pravim buku vrednu sat vremena, ali… The Cure, čekate 10 godina i onda objavimo album koji je samo buka. Dakle, bio sam u fazonu “ne” – objasnio je. – To radim sa ostatkom benda. To “ne” je bilo “ne” za bend. Tako da sam se stvarno zabavljao prave;i buku sam – rekao je Smit .

OVO JE JEDNA OD NAJČUDNIJIH OBRADA THE BEATLESA… KAKO I NE BI KAD SU GLAVNI AKTERI SIOUXSIE AND THE BANSHEES I ROBERT SMIT IZ THE CURE

On, međutim, nije zaboravio ni na već pomenute The Cure  albume.

– Verovatno ću za otprilike šest nedelja moći da kažem kada će sve izaći i šta ćemo raditi sledeće godine i sve… Radili smo dva albuma i jedan od njih je vrlo, vrlo tragičan, a drugi nije. I oba su vrlo blizu da budu gotovi. Samo moram da odlučim ko će ih miksati. To je zaista sve što mi preostaje.

HL/Izvor: stereogum.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime