Kad ti onaj gore da talenat na kvadrat… Basista RHCP glumiće uz Breda Pita i Margo Robi u novom filmu oskarovca Demijana Šazela

0
40
Flea/Photo:printscreen instagram @flea333
Flea/Photo:printscreen instagram @flea333

Basista grupe Red Hot Chili Peppers Majkl Piter Balzari poznat po nadimku Flea, dobio je ulogu u novom filmu Demijana Šazela “Babylon”. Šazel je došao u centar pažnje svetske javnosti posle filma “La La Land” iz 2016. godine s kojim je osvojio čak 14 nominacija za Oskara, i dobio šest. Posle toga je 2018. snimio film “First Man” pa se njegov novi film očekuje s velikim nestrpljenjem. Međutim, nestrpljivi će se načekati, jer je premijera najavljena tek za 6. januar 2023. godine.

Udarila ljuta kriza… Pepersi prodaju prava na svoje pesme za 140 miliona dolara

Flea će tako glumiti uz Breda Pita, Margo Robi, Dijega Kalvija, Maksa Mingela i druge. Za sada je tek poznato da se radnja filma događa 1920-ih godina dok je sam sadržaj ostao neotkriven.

Kako je basista RHCP (konačno) otkrio Cannibal Corpse… njegova rekacija je – neprocenjiva

Flea je svoju poslednju filmsku ulogu odradio 2019. godine u romantičnoj komediji “Queen & Slim” Meline Macukas, a zanimljivo je da je iza njega već poprilično velik broj filmskih uloga i to u nekim od izuzetno popularnih filmova kao što su “Povratak u budućnost” 2 i 3, “Veliki Lebowski”, “Strah i prezir u Las Vegasu”, “Baby Driver” i “Izbrisani dečak”. Uz to je neretko pozajmljivao svoj glas za brojne animirane filmove kao što su “Izvrnuo obrnuto”, “Priča o igračkama 4”, “Rugratovi u divljini” i “Porodica Thornberry”.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime