Home»Muzika»Koliko lajkova imaš Mare… Brain Holidays i Kandžija predstavili “Fotoshopiranu”

Koliko lajkova imaš Mare… Brain Holidays i Kandžija predstavili “Fotoshopiranu”

"Ako nisi zadovoljan sobom, kloni se Instagrama." (Matt Haig)

4
Shares
Pinterest Google+
Brain Holidays/ Photo: Denis Bučar
Brain Holidays/ Photo: Denis Bučar

Društvene mreže preuzele su dominantnu ulogu u svakodnevnim životima, a sopstveni identitet sve se više profilira kroz statuse, “napucane” fotografije i brojanje lajkova.

Ovaj fenomen koji se ukorenio u društvo 21. veka opevali su Brain Holidays i Kandžija u novom video singlu pod nazivom “Fotoshopirana”.

Glavni junak pesme je fiktivni lik Petrović Mare, idol mladih, koja ima neverovatan talenat za predstavljanje na društvenim mrežama, a Brain Holidays i Kandžija su “Fotoshopiranom” na zabavan i šaljiv način uputili ozbiljnu kritiku društvu.

Brain Holidays/ Photo: Denis Bučar
Brain Holidays/ Photo: Denis Bučar

– Marija Petrović je legenda. Hvala ti Mare! I oprosti nam. Ti si dobar čovjek, svi te vole i neka ljudi pjevaju tvoje ime na terasama bez mjera – izjavio je o pesmi Kandžija, a Marko Gaćina je dodao:
– Imamo odu fotošopiranju koju je Kandžija još dodatno zasolio i digao na viši level. Svatko od nas sigurno zna barem jednu Petrović Mare.

“Fotoshopirana” je peti singl sa aktuelnog studijskog albuma Brain Holidaysa “Jamaican Connection” zbog koga se ekipa benda prošle godine uputila na sunčanu Jamajku i snimila ga u legendarnom Tuff Gong studiju 2020.

Previous post

Veliki beogradski koncert benda Quasarborn 1. jula u klubu Drugstore... Gosti - Nemesis i Larska

Next post

Stefan Milenković na 10. Klasik Festu u Pančevu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *