4
Shares
Pinterest Google+
Bad Daughter/printscreen
Bad Daughter/printscreen

Dunja Ercegović, koja je na sceni poznatija kao Lovely Quinces, predstavila se sa svojim novim solo projektom Bad Daughter i singlom “Favourite Game”.

Dunja je projekt Bad Daughter gradila godinama, a sada je prvi singl spreman za publiku, a prati ga i sjajan spot. Baš kao i Lovely Quinces, s kojom je kao mlada i izrazito talentovana kantautorka od samog početka privukla pažnju specifičnim, drskim i duboko emotivnim stilom, Dunjina Bad Daughter se poigrava granicama unutar indie pop žanra dajući mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju.

Kreativni koncept i vizualni identitet spota “Favourite Game” osmislio je Šanavala Concept Store, režirala ga je Hani Domazet, direktor fotografije je Vladimir Đurić, a producentkinja je Dora Prpić. Uz Dunju se u spotu pojavljuje i Nikola Milivojević.

“Favourite Game” je najavni single Bad Daughter albuma “Let Me Panic” koji je napravljen u saradnji s producentom i aranžerom Leonardom Klaićem. Izlazak se očekuje početkom jeseni za LAA, a albumu će prethoditi objavljivanje još nekoliko pesama na streaming servisima.

Pogledajte spot za “Favourite Game”:

HL/Izvor: muzickazona.ba

Previous post

Pogledajte novi teaser nove sezone serije "Dexter"... Ne zove se više tako, ali je i dalje tih, miran i pomalo krvoločan

Next post

Ovo je tako loše, nemoj da postaneš kučka... Fanovi pobesneli zbog novog spota Bili Ajliš

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *