Home»TV»Preporuka»Ona je to uradila – bez filtera… Kejt Vinslet “pokidala” u ulozi sredovečne detektivke, a reditelju koji je poželeo da je fotošopira, poručila: Ne usuđuj se!

Ona je to uradila – bez filtera… Kejt Vinslet “pokidala” u ulozi sredovečne detektivke, a reditelju koji je poželeo da je fotošopira, poručila: Ne usuđuj se!

4
Shares
Pinterest Google+
Kejt Vinslet, Mer iz Istauna/Photo: HBO promo
Kejt Vinslet, Mer iz Istauna/Photo: HBO promo

Kate Vinslet odbila je da dozvoli reditelju serije “Mare of Easttown” da joj u postprodukciji briše “glomazni deo stomaka” u jednoj od intimnih scena.

MISLITE DA JE GLUMCIMA LAKO? PITAJTE KEJT VINSLET I IDRISA ELBU KAKO IM JE BILO NA SNIMANJU “PLANINE KOJA NAS RAZDVAJA”

Drama HBO i Sky “Mer iz Istauna”  završena je u nedelju uveče, a malo verovatni ubica Erin Meknenamin konačno je otkriven u potresnom završetku.

Kejt (45) je glumila detektivku narednicu Mar Šijan, a sada je otkrila da je bila odlučna da se pobrine da njen lik izgleda kao prava sredovečna žena i da ne dozvoljava bilo kakvo fotošopiranje ni na ekranu, ni u promotivnim snimcima.

Kejt Vinslet, Mer iz Istauna/Photo: HBO promo
Kejt Vinslet, Mer iz Istauna/Photo: HBO promo

– Slušajte, nadam se da ću igrati Mar Šijan kao sredovečnu ženu – u oktobru ću imati 46 godina – pretpostavljam da su se zato ljudi povezali sa ovim likom na način na koji su to učinili, jer očigledno nema filtera – rekla je glumica za Nev York Times.

– Ona je potpuno funkcionalna, nesavršena žena sa telom i licem koje se kreće na način koji je sinonim za njene godine i njen život i odakle dolazi.

Kada je režiser Krejg Zebel rekao pred jedinu njenu intimnu scenu u seriji da će joj montažom “srediti” područje oko stomaka, samo je rekla – Ne usuđuj se! 

Kejt koja ujedno dva puta vraćala promotivni poster za seriju jer je njeno lice bilo retuširano.

– Rekli su mi ‘Kejti, pa ne možeš, stvarno’, na šta sam im odgovorila ‘Momcii, znam koliko bora imam oko očiju, vratite ih sve nazad’ – istakla je slavna glumica.

– Ono što me brine jeste to što su sva lica prekrasna. Lica se menjaju, to su i dalje lepa lica ali prestali smo da volimo ta lica jer se zbog društvenih mreža provlače kroz filtere. Svatko može da retušira i fotošopira svoje lice, pa to i čine – rekla je Kejt Vinslet koja je dodala da je to čini tužnom.

Previous post

Firmament13 objavio spot za "Zero"... Uskoro stiže i debi album

Next post

Pink Floyd rat opet bukti... Voters preti Gilmuru: Napisao sam memoare, otkriću sve tvoje tajne

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *