Home»TV»Snima se...»Hjustone, imamo problem… Autori hit serije “Kruna” u poslednji čas menjaju scenario

Hjustone, imamo problem… Autori hit serije “Kruna” u poslednji čas menjaju scenario

5
Shares
Pinterest Google+
The Crowm, promo
The Crowm, promo

Samo nekoliko nedelja pre početka snimanja pete sezone Netflixove superhit serije “Kruna”, autori su se bacili na prekrajanje scenarija. Naime, peta sezona te priče o britanskoj kraljevskoj porodici i vladavini kraljice Elizabete II, bavi se događajima iz sredine 90-ih godina 20. veka, pa će tako obuhvatiti i razvod princa Čarlsa i princeze Dajane 1996. godine.

Intervju princeze Dajane iz 1995. godine za BBC-jevu emisiju “Panorama”, s novinarom Martinom Baširom, jedan je od središnjih događaja scenarija. Dajanine izjave, poput one da ih je u njenom braku s Čarlsom bilo troje, podstakli su kraljicu da na neki način aminuje konačni razvod svog sina i prestolonaslednika.

“POBEGAO” IZ BUNKERA… ZABRANJENI DOKUMENTARAC O KRALJEVSKOJ PORODICI IZNENADA NA YOUTUBEU, OTKRIVA SVE ŠTO KRUNA NE ŽELI DA SE ZNA

Nakon što su objavljeni rezultati istrage o nečasnom postupanju Martina Bašira, korišćenju falsifikovanih dokumenata kojima se tvrdilo da tajne službe prate Lejdi Di, da bi princezu uverio da mu da intervju, scenaristi su se našli u problemima. Autori serije koja je ionako na meti kritika zbog prikaza pripadnika britanske monarhije moraju priču da prilagode nedavnim događanjima.

NETFLIX POPUSTIO POD PRITISCIMA KRALJEVSKE PORODICE… PRODUKCIJA PRIZNALA: SERIJA “KRUNA” JE – FIKCIJA

Neimenovani poznavalac prilika na setu rekao je za The Sun da je izveštaj o Baširovim muljažama problem scenarista, koji ionako scenario često menjaju u hodu, podigao na sasvim novi nivo.

– Intervju je svakako bitan za priču u seriji. A kako se situacija s Baširom i dalje razvija i može doći do nekih novih otkrića, biće to veliki problem – rekao je.

Portparol Netflixa, ipak, tvrdi da neće biti nikakvih zastoja u snimanju serije, da ono počinje ovog leta, te da se rad na scenariju nastavlja uobičajenim tempom.

HL/Izvor: B92.net

Previous post

Mnogi Drugi stavili "Šlag" na tortu... i kreću u snimanje novog albuma

Next post

Išao u školu s Kejdžom i Slešom, s mužem bivše žene je najbolji prijatelj... i još 18 stvari koje možda ne znate o Leniju Kravicu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *