Home»TV»Nepopravljiv… Evo šta piše u pismu odbora koji je odbio da Bil Kozbi bude pušten na uslovnu slobodu

Nepopravljiv… Evo šta piše u pismu odbora koji je odbio da Bil Kozbi bude pušten na uslovnu slobodu

4
Shares
Pinterest Google+
Bil Kozbi/Photo: printscreen YouTube BBC news
Bil Kozbi/Photo: printscreen YouTube BBC news

Američkom komičaru Bilu Kozbiju (83) odbijen je zahtjev za puštanjem na uslovnu slobodu, a Pensilvanijski odbor je tu odluku obrazložio u pismu upućenom javnosti, piše CNN.

U pismu, u kojem se navodi da je odluka odbora donesena 11. maja, navedeno je da Kozbi mora “da nastavi sa učešćem i da dovrši dodatne institucionalne programe,” i činjenicu da je Odjeljenje za popravne kazne negativno ocenilo njegov napredak.

ZANALO DA SE IZVUČE NA LOVU… BIL KOZBI SE NAGODIO SA SEDAM ŽENA KOJE JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO

Naveli su da će na sledećem Kozbijevom razgovoru sa upravnim odborom biti razmotreno da li je uspešno završio program lečenja za seksualne prestupnike i prevenciju nasilja. Kozbi, prema pismu, mora da vodi evidenciju o svom ponašanju.

Endru Vajat, portparol glumca, rekao je da vest o odbijanju nije iznenađenje za Kozbija i njegovu porodicu.

– Gospodin Kozbi žestoko se bori da dokaže nevinost i nastavlja da poriče sve optužbe iznesene protiv njega. Nadamo se da će Vrhovni sud Pensilvanije ukinuti osuđujuću presudu ili naložiti novo suđenje – rekao je Vajat za CNN.

Kozbi trenutno služi kaznu od tri do deset godina u zatvoru u oblasti Filadelfije zbog drogiranja i seksualnog napada na Andreu Konstand 2004. godine.

Previous post

Preminuo Džon Dejvis, jedan od pravih pevača u grupi Mili Vanili

Next post

Originalni pevač AC/DC Dejv Evans objavio "Badass Greatest Hits" i pomenuo svoj bivši bend: Posle Malkolmove smrti, to više nije to...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *