Home»TV»Svi koje znam umrli su u 61. godini… Ovako je Džeremi Klarkson “proslavio” 61. rođendan

Svi koje znam umrli su u 61. godini… Ovako je Džeremi Klarkson “proslavio” 61. rođendan

4
Shares
Pinterest Google+
Džeremi Klarkson/Photo: printscreen
Džeremi Klarkson/Photo: printscreen

Džeremi Klarkson, poznati TV voditelj emisija “Top Gear” i “Grand Tour” nedavno je proslavio 61. rođendan.

U intervjuu za časopis Saga podelio je zabrinutost da bi uskoro mogao da pođe stopama mnogih prijatelja i članova porodice koji su preminuli u tim godinama.

– Svi koje znam su umrli u 61. godini. Moj otac, svi moji prijatelji, to je vreme kad se odlazi. Ako uspem da doživim 62. biću ovde zauvek. Kada je moj otac umro, mislio sam o njemu kao starom čoveku, ali ja se ne osećam tako – rekao je.

NOVI SKANDAL DŽEREMIJA KLARKSONA: Na televiziji otkrio kako se “pravilno” švercuje migrant

Njegov otac Edvard Grenvil Klarkson umro je 1994. godine.

– Kada vidim sebe na ekranu pomislim ‘ko je to?’. Uvek očekujem 19-godišnjaka, ali stari ljudi ne izgledaju onako kako mi mislimo da bi trebalo – rekao je Klarkson, koji sada vodi popularnu emisiju “Ko želi da postane milioner” i snima Amazonovu emisiju “The Grand Tour”.

Džeremi Klarkson otkrio da ima zdravstveni problem: Lekar mi je zabranio alkohol… Šmrc!

Inače, Džeremi je ove godine izgubio bivšu koleginicu iz emisije “Top Gear”, učesnicu automobilističkih trka Sabinu Šmic, koja je nakon trogodišnje borbe protiv karcinoma preminula u Nemačkoj, u 51. godini.

Džeremi Klarkson nedavno je gostovao u emisiji “Top Gear”, prvi put od odlaska 2015. godine, u epizodi koja je bila posvećena upravo Sabini Šmic.

Tokom božićnih praznika slavni voditelj oboleo je od kovida – 19. Tada je mislio da je gotovo. Četiri dana pre Božića počeo je da oseća simptome pa je krenuo da “gugla”. U međuvremenu je stigao pozitivan test na koronavirus.

– Lekar je bio vrlo jasan. Osećaću se loše između 5 i 14 dana. Nakon toga ili će mi biti bolje ili ću u morati u bolnicu. S obzirom na to da imam toliko godina, da sam debeo i popušio sam milion cigareta u životu i imao sam upalu pluća mislio sam da ću verovatno umreti sam u plastičnom šatoru – priznao je Klarkson.

Džeremi Klarkson se od korone leči kod kuće: Debeo sam, imam 60 godina, umro bih u bolnici…

Izolovao se u vikendici sa devojkom Lisom Hogan (46) i njenom decom.

– Neću da lažem, bilo je prilično strašno – rekao je Klarkson koji je uspeo da ozdravi, iako ističe da i dalje oseća posledice korona virusa.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Previous post

Pogledajte trejler za Netflixov film o legendarnom italijanskom fudbaleru Robertu Bađu

Next post

Analiza umA & prijatelji poručuju - "Bit će bolje!"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *