Posle otkaza u Megadethu, oglasio se Dejvid Elefson: Moj privatni video objavlljen je ilegalno, policija će pronaći ko je to uradio… Momcima iz benda želim sve najbolje

0
122
Oglasi
Dejvid Elefson/Photo: printscreen
Dejvid Elefson/Photo: printscreen

Dejvid Elefson objavio je saopštenje pošto ga je Megadeth otpustio ranije ove nedelje.

Dejv Mastejn objavio je u ponedeljak uveče (24. maja) da se Megadeth “rastao” od Elefsona nekoliko nedelja nakon što je basista kategorički odbio insinuacije da je radio bilo šta neprimereno sa obožavateljkom. Eksplicitne fotografije i video snimci u kojima je učestvovao Elefson procurili su na društvenim mrežama početkom ovog meseca.

“Nedavno je vrlo privatni video ilegalno objavljen na internetu i protiv mene su izneti lažni navodi”, napisao je Elefson u svojoj prvoj izjavi posle otkaza.

“Radnje u videu odvijale su se između dve odrasle odrasle osobe koje su pristale i snimljene su bez mog znanja. Sarađujem sa policijskim odeljenjem Skotsfejla u njihovoj istrazi optužbi u vezi sa osvetničkom pornografijom kako bi se podnela tužba protiv osobe koja je postavila ovaj video. Takođe, moji advokati pripremaju tužbu za klevetu koja će biti podneta protiv ove osobe. Ova osoba će biti gonjena po zakonu.

Uzimam ovo vreme da budem sa porodicom. Mojim kolegama iz benda želim najbolje na njihovoj predstojećoj turneji”.

Megadeth izbacio Dejvida Elefsona… Glave mu došla neprimerena prepiska s obožavateljkom

Policijska uprava Skotsdejla potvrdila je časopisu Rolling Stone da su se u sredu (26. maja) sastali sa Dejvidom Elefsonom.

Elefson se pridružio Megadethu 1983. godine i bio je glavni član dok se nisu razdvojili 2002. Ponovo se pridružio 2010. godine, šest godina posle obnavljanja benda.

David Elefson je ranije objavio izjavu u kojoj se kaže da su “privatne interakcije odraslih koje su izvučene iz konteksta i kojima je manipulisano naneti maksimalnu štetu mojoj reputaciji, karijeri i porodici”.

Njegov post pratio je snimak ekrana poruke osobe za koju je tvrdio da je ta žena, rekavši da je Elefson nije “bio neprimeren” i da nije bila maloletna u vreme njihovih “interakcija”.

HL/Izvor: planetradio.co.uk

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime