Home»Muzika»Brus Dikinson nateran da konačno počne da koristi pametni telefon: Moj život će od sada postati sr**e

Brus Dikinson nateran da konačno počne da koristi pametni telefon: Moj život će od sada postati sr**e

5
Shares
Pinterest Google+
Brus Dikinson/Photo: printscreen
Brus Dikinson/Photo: printscreen

Brus Dikinson, pevač Iron Maidena, razgovarao je za Planet Rock o učešću u humanitarnoj akciji Heavy Metal Truants biciklistička trka za Download 2021, tokom koje se prikuplja novac za organizacije Nordoff Robbins, Childline, Teenage Cancer Trust i Save The Children. Pored toga, bilo je rečio i o prilično jednostavnim Brusovim zahtevima kada su u pitanju telefoni i bicikli.

Brus Dikinson vozi virtuelni bajs do Download festivala u humanitarnoj akciji Heavy Metal Truants… Ako ste u formi, možete i vi

Nakon što je Vajatu Vendelsu pokazao svoj “potpuno novi stari” Nokia telefon, Brus je rekao:

– Pre skoro godinu dana dobio sam ovaj pametni telefon iz kancelarije Maidena. Rekli su: “Evo vašeg pametnog telefona”. I pomislio sam: “To je jako lepo”. Pa sam ga sklonio i nikada ga više nisam dodirnuo – sve dok nije krenuo Truants. A oni su rekli: “Morate to da uradite – downloadujte svoje zadatke u ovoj aplikaciji”. I onda sam konačno stavio SIM karticu. Dakle, ceo ovaj proces me je zapravo podstakao da ubacim SIM karticu i sada imam pametni telefon. Dakle, u osnovi, moj život će od sada biti sranje. Živeću svoj život namenski. Ali to može da bude i zanimljivo, ko zna.

Heavy Metal Truants je počeo 24. maja, a završava se 4. juna, što bi bio prvi dan ovogodišnjeg Download festivala. Događaj je otvoren za sve koji žele da se prijave i prikupe sredstva za Save The Children, Teenage Cancer Trust, Nordoff Robbins i NSPCC / Childline ispunjavanjem određenog sponzorisanog izazova.

HL/Izvor: blabbermouth.net

Previous post

Eto... okupiše se "Prijatelji" - emitovan toliko čekani specijal, ako niste gledali, spojlovačemo malo...

Next post

Posle otkaza u Megadethu, oglasio se Dejvid Elefson: Moj privatni video objavlljen je ilegalno, policija će pronaći ko je to uradio... Momcima iz benda želim sve najbolje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *