Home»Life Story»R:evolucija svesti… Exitov panel “Svesna seksualnost“ progovara o brojnim intimnim i tabu temama

R:evolucija svesti… Exitov panel “Svesna seksualnost“ progovara o brojnim intimnim i tabu temama

4
Shares
Pinterest Google+

Exitova platforma “R:evolucija svesti“ će panelom pod nazivom “Svesna seksualnost“ (Conscious Sexuality) u četvrtak, 3. juna u 20:00 časova otvoriti uzbudljivo i dosad neobrađeno polje diskusija i učenja.

Skoro pola miliona ljudi pratilo je dosadašnja okupljanja, a ovaj, sedmi po redu panel, kroz brojne intimne i tabu teme staviće fokus na seksualnu energiju, taj apsolutni i nepresušni izvor kreativnosti koji ima moć da stvori najveće čudo od svih – život.

Učesnici panela biće Džordan Grej, Triambika Ma Vive i Baster Radvik, a moderatorka Una Senić.

Photo: Promo (Exit)
Photo: Promo (Exit)

Džordan Grej jedan je od najcenjenijih trenera za seks i veze, sa angažovanom publikom od više od 80 miliona čitalaca širom sveta.

Jedan je od najprodavanijih autora na tom polju, i objavljivao je u medijima kao što su Vogue, Forbes, Cosmo, Self, The New York Times i mnogi drugi.

Triambika Ma Vive vodi seminare posvećene seksualnosti širom sveta i pruža somatsko lečenje i mentorstvo za emocionalno i seksualno osnaživanje.

Baster Radvik je sertifikovani senzorimotorni psihoterapeut u privatnoj praksi. Specijalizovao se za individualnu, terapiju za parove i grupe u traumi, kao i za pitanja povezana s intimom, seksom i vezama.

Una Senić je seritfikovana Kundalini Yoga učiteljica, poznata voditeljka, reporterka, novinarka, muzičarka i koautorka knjige “Balkan Tango With New Idea Woman“.

Photo: Promo (Exit)
Photo: Promo (Exit)

Panel “Svesna seksualnost“ otkriće kako moćnu seksualnu energiju iskoristiti za transformisanje i značajno poboljšanje svakog aspekta života – mentalno i fizičko zdravlje, odnose sa sobom i drugima, kreativno izražavanje i ukupnu sreću i dobrobit.

Naučiće nas kako da povećamo životnu snagu da bismo ostali mladi, i bili zdraviji nego ikada ranije, kako da negujemo samopouzdanje u svakodnevnom životu, kako da volimo i prihvatimo svoje telo i sebe u potpunosti i kako da iskoristimo ovu energiju da bismo živeli bogat, ispunjen život.

Ovaj panel takođe će ponuditi seksualnom životu krajnju nadogradnju, povećavajući potencijal za zadovoljstvo, povećavajući uživanje i sposobnost duboke intimnosti.

Uobičajna vrednost ovakve edukacije u svetu iznosi više stotina dolara, ali Exitova platforma donosi je domaćoj javnosti bez naplate, samo uz prethodnu registraciju na Zoom linku.

Previous post

Dejv Grol otkrio: Zatekao sam moju mamu kako pije pivo sa ekipom iz Green Daya

Next post

Sa Borom Eskićem u letnju "Avanturu"... Mladi beogradski muzičar predstavio novi singl

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *