Home»Film»Kit Ričards se malo uspavao, al’ ne mari… Genijalnom fotkom podsetio na svoju ulogu Kapetana Taga u “Piratima s Kariba”

Kit Ričards se malo uspavao, al’ ne mari… Genijalnom fotkom podsetio na svoju ulogu Kapetana Taga u “Piratima s Kariba”

4
Shares
Pinterest Google+
Kit Ričards, Pirati s Kariba/Photo: printscreen
Kit Ričards, Pirati s Kariba/Photo: printscreen

Legendarni gitarista Rolling Stonesa, jedan od najcool likova svetskoh rokenrola Kit Ričards, na svom twitter nalogu obeležio je 20 godina od pojavljivanja u ulozi kapetana Taga Speroua u franšizi “Pirati s Kariba”.

Kit je ulogu Kapetana Taga imao u dva filma čuvene franišize – “At World’s End” iz 2007. i ” On Stranger Tides!” iz 2011. a njegova rola, iako ne preterano velika, ostavila je sjajan utisak. A sjajna je i fotgrafija na kojoj Kit u piratskom odelu – svira gitaru, naravno.

Zanimljivo je da je Ričards postavio ovu fotografiju nekoliko dana posle godišnjice premijere prvog “svog” filmai i dva dana posle 20 godina od premijere drugog. Možda se samo malo uspavao 🙂

Da podsetimo, u najnovijem filmu iz serijala “Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, Kitovu ulogu je na neki način preuzeo njegov kolega i dobar prijatelj Pol Makartni, koji igra rođaka Džeka Speroua koji se takođe zove – Džek Sperou.

PIRATI S KARIBA… KAKO JE USTVARI DŽONI DEP NAGOVORIO POLA MAKARTIJA DA GLUMI U ČUVENOJ FRANŠIZI

 

 

Previous post

Šta to "kuvaju" Tom Jork i Džoni Grinvud? Nastupili kao punk bend The Smile, ali svirali i stvari Radioheada... niko ne zna šta im je na umu

Next post

Eto... okupiše se "Prijatelji" - emitovan toliko čekani specijal, ako niste gledali, spojlovačemo malo...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *