Home»Muzika»Inženjer zvuka na “Appetite for Destruction” otkrio: Sleš ima vrlo neobičnu naviku dok snima svoje solo deonice…

Inženjer zvuka na “Appetite for Destruction” otkrio: Sleš ima vrlo neobičnu naviku dok snima svoje solo deonice…

4
Shares
Pinterest Google+
Sleš/Photo: Gibson promo
Sleš/Photo: Gibson promo

Mnogi muzičari prave neobične grimase dok sviraju svoje instrumente, a to je često samo prirodna navika koja dolazi kako bi se zadržala intenzivna koncentracija. Ali, u slučaju Sleša ima i nešto više od toga, otkrio je inženjer zvula Makaja Rajan koji je radio sa Guns N ‘Roses.

Sleš odabrao svoje heroje gitare i – boga rocka

Rajan se prisetio Slešovog ponašanja dok su stvarali “Appetite for Destruction” tokom intervjua u potkastu Full in Bloom.

– Imao je naviku koja je bila zaista smešna – prisetio se Rajan. – Ne znam da li ste je ikada primetili – videćete je i u video zapisima. Toliko se koncentriše kad Svira solo, da mu donja usna viri, a onda mu se tu skuplja pljuvačka – da bi se na kraju prelila u dugačku traku pljuvačke sve do poda – ispričao je Rajan i dodao:

– To se dogodilo u studiju nebrojeno puta. Toliko je fokusiran kad svira da ne shvata da balavi ili ga nije briga. Nikad nisam shvatio šta je od ta dva… ne zna ili ga baš briga.

Rajan je nastavio da hvali ogromnu radnu etiku slavnog gitariste.

– Kada kažu da će Sleš ući u studio i “pustiti svoju muziku”, on ne “svira”. On “radi” – rekao je inženjer. – On sedne na svoju otkačenu zadnjicu i radi. Za mene je vrlo pogrešno kad se kaže “O, oni ulaze da sviraju svoje stvari”. Mnogo je zo teže od sviranja, u tome uopšte nema ništa neozbiljno.

Slešova radna etika nije se ni danas izgubila. Koliko se zna, radio je na novom materijalu za Guns N ‘Roses i svoj četvrti studijski album sa Majlsom Kenedijem i The Conspirators tokom lockdowna.

Poslušajte gostovanje Rajana u Full in Bloom:

HL/Izvor: ludwire.com

Previous post

Mali korak za strance, ali velik za Bosance... Dubioza kolektiv osvaja svemir u spotu za “Space Song”

Next post

Poslušajte "Sklop", novi singl eksperimentalnog hip-hop dvojca litl itali

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *