Home»TV»Eto… okupiše se “Prijatelji” – emitovan toliko čekani specijal, ako niste gledali, spojlovačemo malo…

Eto… okupiše se “Prijatelji” – emitovan toliko čekani specijal, ako niste gledali, spojlovačemo malo…

4
Shares
Pinterest Google+
Fiiends Reunion/Photo: Terence Patrick/HBO Max
Fiiends Reunion/Photo: Terence Patrick/HBO Max

Posle 17 godina, ekipa legendarne serije “Prijatelji” konačno se okupila. Specijal, o kojem se već uveliko priča, konačno je ugledao svetlost dana.

Kortni Koks (Monika Geler), Dženifer Aniston (Rejčel Grin), Metju Peri (Čendler Bing), Met Leblank (Džo Tribijani), Lisa Kudrou (Fibi Bufe) i Dejvid Švimer (Ros Geler) stigli su u studio Warner Brosa, gde je sitkom sniman, prenosi Telegraf.

Bilo je svega, smeha, suza…  ekipa serije se šetala studijom gde se snimala serija, a emocije su navirale.

– Gde je kutija sa maramicama? – rekla je Dženifer Aniston.

Kortni, Dženifer, Metjua, Meta, Lisu i Dejvida dočekao je njihov domaćin, voditelj Džejms Korden. Evocirale su se uspomene, pričalo se o trenucima sa seta, o audiciji…

Dženifer Aniston je otkrila da joj je tokom audicije za “Prijatelje” rečeno da je ova serija neće načiniti zvezdom. Takođe, glumica je otkrila da su ona i Švimer zaljubili na početku snimanja.

Fiiends Reunion/Photo: Terence Patrick/HBO Max
Fiiends Reunion/Photo: Terence Patrick/HBO Max

Što je i Dejvid priznao.

– U prvoj sezoni, “ložio” sam se na Džen – priznao je Švimer.

Lisa Kudrou, koja je igrala Fibi Bufe, je tokom specijala ispričala da su tokom snimanja, ali posle završetka serije svi ostali veliki prijatelji.

Kortni Koks (Monika) i Metju Peri (Čendler) su u seriji “Prijatelji” glumili ljubavnike, a tokom specijala je otkriveno da su oni u pravom životu dalji rođaci.

Takođe, njih dvoje su u srodstvu sa pevačicom Lejdi Gagom.

Met Leblank je ispričao da ga je uloga Džoija Tribijanija maltene spasla, budući da je na računu imao svega 11 dolara i da je “dodirnuo dno” sa svojom karijerom. On se pojavio pre “Prijatelja” u nekoliko sitkoma, u kojima nije privukao pažnju.

Na kraju, svet je osvojio likom Džoija.

– Videli smo dosta momaka koji su bili glumci, momci koji su izgledali kao san, ali nisu bili ni malo duhoviti kao Met – rekao je jedan od kreatora “Prijatelja” Dejvid Krejn.

Met Leblank je, inače, pre audicije za Džoija doživeo nezgodu. Povredio je lice u kupatilo i krvario je.

Tako povređen se pojavio na audiciji. Oduševio je, a kreatorima “Prijatelja” Marti Kaufman i Dejvidu Krejnu priznao je kako se povredio. Na kraju, dobio je posao.

Leblank je ispričao da je tokom snimanje jedne od epizoda treće sezone povredio rame, pri čemu je morala da reaguje medicinska ekipa.

Specijal je vrveo od poznatih gostujućih ličnosti. Na okupljanje “Prijatelja” došao je Tom Selek, koji je igrao u seriji, pevač Džastin Biber, kao i muzička zvezda Lejdi Gaga, koja je zajedno sa Lisom Kudrou izvela pesmu “Smelly Cat”.

Fiiends Reunion/Photo: prinscreen/HBO Max
Fiiends Reunion/Photo: prinscreen/HBO Max

Pored njih, bili su tu i Sindi Krafod, kao i fudbalska zvezda Dejvid Bekam, koji se obratio svima video porukom, gde je objasnio koliko voli “Prijatelje”.

Tokom specijala, voditelj Džejms Korden pitao je Dženifer Aniston da li bi njen lik Rejčel “zacementirala” vezu sa Rosom, kojeg je igrao Dejvid Švimer, nakon 17 godina, koliko je prošlo od emitovanja poslednje epizode “Prijatelja”.

– Da, kažem da bi bili u braku i da bi imali decu – rekla je Dženifer.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Kit Ričards se malo uspavao, al' ne mari... Genijalnom fotkom podsetio na svoju ulogu Kapetana Taga u "Piratima s Kariba"

Next post

Brus Dikinson nateran da konačno počne da koristi pametni telefon: Moj život će od sada postati sr**e

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *