Home»Muzika»Slovenački metalci XSKULL8 objavili i poslednji singl s predstojećeg debi albuma

Slovenački metalci XSKULL8 objavili i poslednji singl s predstojećeg debi albuma

4
Shares
Pinterest Google+
XSKULL8 /Photo: Maša Kores, promo
XSKULL8 /Photo: Maša Kores, promo

Slovenački heavy rock bend XSKULL8  (nekad znani kao Captain Morgan’s Revenge) objavio je poslednji singl s njihovog prvenca “From Sin to Sinners” koji će svetlo dana ugledati u julu.

Iza naziva “Leaves Are Falling” krije se jedina balada s navedenog albuma. Bend poručuje svim obožavaocima da su prednarudžbe albuma već dostupne na xskull8.com, a svi koji ga naruče dobiće potpisani CD.

Kraljevstvo heavy metala… Da li znate koja zemlja ima najviše metal bendova po glavi stanovnika?

Za muziku na singlu “Leaves Are Falling” pobrinuo se gitarista Džoni a za tekst frontmen Rok, koji kaže kako pesma govori o životu i problemima.

Reci mi svoje probleme i biće ti lakše. Podeli sa mnom svoje demone, nisi sam. Na kraju, u ‘jesen života’ srešćemo se ponovo i gledati unatrag sve što smo proživeli i doživeli – tematiku pesme opisuje Rok.  Ona simbolizuje značenje razgovora i podrške u teškim trenucima. Na pesmu je veoma ponosan, jer, kako kaže, “čini mi se, da ima zaista pravu dubinu, a uprkos tome još uvek je toliko široka, da se u njoj mogu pronaći različiti ljudi.

Za pesmu su snimili i video spot, a pri snimanju im je prepreku predstavljao jesennji lockdown.

– Zbog toga nismo mogli da uhvatimo jesenju atmosferu, ali nadoknadili smo je u rano proleće, pre nego što je sve počelo da cveta. Uzevši u obzir da je jedan od glumaca skoro potpuno nag, morali smo da ulovimo i pravo vreme. Uprkos  svim izazovima, spot je ispao super i veoma smo zadovoljni – dodali su momci iz benda.

HL/Izvor: music-box.hr

Previous post

Oni žive... Poziv za slanje fotografija o životu studenata u Studentskom gradu

Next post

Paiz Music Festival 23. i 24. jula na Hvaru... A tamo vas čekaju Tate Romanova, Justin's Johnson, Let 3...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *