Megadeth izbacio Dejvida Elefsona… Glave mu došla neprimerena prepiska s obožavateljkom

0
187
Megadeth/ Photo: Facebook @Megadeth
Megadeth/ Photo: Facebook @Megadeth

Dejvid Elefson više nije član Megadetha. Vest su thrash metal giganti objavili na društvenim mrežama, a dolazi dve nedelje nakon što je basista negirao navode o “uznemiravanju” pošto su na internet procurili “lični razgovori i interakcije”.

U izjavi lider Megadetha Dejv Mastejn kaže: “Obaveštavamo naše fanove da Dejvid Elefson više ne svira sa Megadethom. Ovu odluku ne shvatamo olako.
Iako ne znamo sve detalje onoga što se dogodilo, sa već narušenim odnosima, ono što je već otkriveno dovoljno je da dalji zajednički rad bude nemoguć.
Radujemo se što ćemo ovog leta videti naše fanove na turneji i jedva čekamo da podelimo našu potpuno novu muziku sa svetom. Gotovo je gotovo”.

Elefson je negirao navode koji su usledili nakon što su grafički tekstovi i video snimci podeljeni na Twiteru. Iako je na svom nalogu na Instagramu – koji je sada privatni – priznao da su se dogodile “interakcije sa odraslima“, tvrdio je da su one 2izvučene iz konteksta i izmanipulisane kako bi nanele maksimalnu štetu mojoj reputaciji, karijeri i porodici”.

Posted by Megadeth on Monday, May 24, 2021

Umešana žena takođe se javila da negira sugestiju da je bila maloletna u vreme održavanja video poziva, rekavši:

– Ništa se pre toga nije desilo neprimereno. Sve je bilo sporazumno, nisam žrtva i nisam bila uznemiravana. Konačno, ja sam bila ta koja je sve pokrenula.

Megadeth je prvobitno oprezno odgovorio na navode, rekavši:

“Svesni smo nedavnih izjava u vezi sa Dejvidom Elefsonom i pomno pratimo razvoj događaja.
Što se tiče kreativnosti i posla, svi smo međusobno upoznati. Međutim, očigledno postoje aspekti Dejvidovog privatnog života koje je zadržao za sebe.
Kako se ova situacija razvija, važno je da se svi glasovi čuju jasno i s poštovanjem. Radujemo se istini koja će izaći na videlo”.

Elefson je bio suosnivač Megadetha, pridruživši se bendu 1983. godine.

HL/Izvor: loudersound.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime