Rade Šerbedžija sve iznenadio: “Maratonce” sam prvi put odgledao tek pre nekoliko dana, a onda sam odmah nazvao Diklića…

0
76
Rade Šerbedžija/ Photo Željko Sinobad (promo, FEST)
Rade Šerbedžija/ Photo Željko Sinobad (promo, FEST)

Poznati umetnik Rade Šerbedžija gostovao je prošle nedelje na televiziji K1 povodom priznanja “Beogradski pobednik” koje mu je uručeno na 49. FEST-u i kazao da bi on to priznanje rado odmah prosledio – Bogdanu Dikliću.

– Pre nekoliko dana sam prvi put u životu pogledao film “Maratonci trče počasni krug”. Ostao sam nem koliko je taj film dobar, a naročito koliko je Bogdan dobar u tom filmu. Odmah sam ga nazvao i kazao mu: “Ti si car!”. Sve uloge glumaca naše generacije ništa su naspram te njegove. Godinama smo prijatelji, a ja sam tek sada video njegovu najbolju ulogu. Što se mene tiče, ja bih mu odmah dao mog “Pobednika” – kazao je Šerbedžija u emisiji “Kec na jedanaest”.

Maratonci trče počasni krug. plakat
Maratonci trče počasni krug. plakat

EVO KAKO JE DUŠKO KOVAČEVIĆ PREVARIO REŽIM… “MARATONCI” UOPŠTE NISU OBIČNA KOMEDIJA O GROBARIMA

Šerbedžija je otkrio gledaocima i u čemu je to danas mnogo bolji nego što je bio kao mlad.

– Danas mnogo bolje govorim stihove, jer sam tada bio prepotentan. Da bi ljudi osetili emociju i verovali ti, mora da zvuči kao da si svaku reč koju izgovaraš ti napisao. Mnogo sam bolji danas. Kada je reč o glumi, zadovoljan sam svime što sam uradio, naročito teškim zadacima. Za mene je krupni plan najteži zadatak za glumca. Krupni plan moraš izdržati, a ja to najviše volim – rekao je poznati glumac.

HL/Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime