“Demoni” Luke i Stjepana… 2CELLOS objavili obradu velikog hita grupe Imagine Dragons

0
93
Oglasi
2CELLOS/ Photo: Olaf Heine (promo, Charm Music Serbia)
2CELLOS/ Photo: Olaf Heine (promo, Charm Music Serbia)

Hrvatski dvojac Luka Šulić i Stjepan Hauser vraćaju se s novim video singlom, obradom pesme grupe Imagine Dragons.

“Demons“ je drugi singl dua 2CELLOS u 2021. godini (pre mesec dana je objavljen “Livin’ On A Prayer” od Bon Jovia) u okviru proslave njihove desetogodišnjice.

Snimljen u misterioznom bunkeru u Istri, spot za “Demons“ počinje kadrom u kome se vide metalna vrata usred šume. U sledećoj sceni vidimo Hausera kako ulazi i tada počinje put u nepoznato.

Smenjuju se kadrovi sa Lukaom i Stjepanom koji, dok prolaze hodnicima vide sebe na violončelima u odrazima ogledala.

– Pokušali smo da pojednostavimo aranžman bez gubitka snage pesme – izjavili su 2CELLOS i dodali:
– Želeli smo da se uverimo da je to aranžman 2CELLOS bez previše dodavanja. To je savršen primer kombinacije emotivnog, lepog i moćnog istovremeno. To je priroda onoga što radimo.

Photo: Promo (Charm Music Serbia)
Photo: Promo (Charm Music Serbia)

2CELLOS je eklektična, međunarodna senzacija koju čine dvojica violončelista koja su na YouTubeu postigla viralnu slavu izvodeći 2011. godine “Smooth Criminal“ Majkla Džeksona.

Luka Šulić i Stjepan Hauser od tada su postali prepoznatljivi po svom dinamičnom stilu sviranja koji ruši granice između muzičkih žanrova – od klasične i filmske muzike, pa sve do popa i roka.

Poznati po svojim energičnim nastupima uživo, 2CELLOS su rasprodali koncerte širom sveta u legendarnim koncertnim salama, uključujući njujoršku Radio City Music Hall, londonsku Royal Albert Hall i Sydney Opera House.

Dvojac je nastupao zajedno sa muzičkim velikanima Stivenom Tajlerom, Andreom Bočelijem, Džordžom Majklom, bendovima Red Hot Chili Peppers i Queens of the Stone Age, a odabrao ih je i Ser Elton Džon i kao predgrupu i kao deo svog benda.

2CELLOS ove godine slave svoju desetu godišnjicu i intenzivno rade na nastavku dosezanja novih stratosfera.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime