Raspisan konkurs za najbolje obrade čuvene numere iz domaće serije “Složna braća”

0
77
Photo: Promo

ETM Produkcija raspisala je konkurs za 12 najboljih i najkreativnijih obrada naslovne numere domaće serije “Složna braća” koje će postati buduće odjavne špice i soundtrack nove sezone čije je snimanje počelo 15. maja.

Konkurs je otvoren i snimke je potrebno poslati najkasnije do 15. juna. Poziv je upućen svim afirmisanim i neafirmisanim bendovima, autorima, cover muzičarima i solistima, mladim i talentovanim umetnicima širom regiona koji će dobiti priliku da se njihova obrada ove numere nađe u novoj sezoni TV serije koja nosi naziv “Složna Braća – The Nekst Đeneration”.

Odabrani izvođači imaće mogućnost da svoju obradu snime u profesionalnom muzičkom studiju, a spot za istu na setu serije.

Žiri koji ce odlučivati o pobednicima čine: Nele Karajlić, Bojan Ivković i Nevena Filipović.

Photo: Promo
Photo: Promo

Potrebno je da učesnici konkursa na drugačiji, originalan i kreativan način snime obradu numere u vidu audio ili video zapisa u trajanju do 2 minuta, u žanrovskom maniru po slobodnom izboru.

Kompozicije mogu biti izvedene u džez, pank, rokenrol… ili bilo kom drugom žanru.

Važno je naglasiti da snimak ne mora da bude studijski, a obradu bi trebalo započeti dobro poznatim refrenom: “U kafani složna braća..“

Snimak je zajedno sa kratkom biografijom, potrebno poslati na e-mail ajpokidaj@gmail.com.

Scenario serije i ovoga puta potpisuje Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću.

U seriji će igrati glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Zoranom Cvijanovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, dr Neletom Karajlićem i drugima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime