Home»Muzika»This Is Pop…  Neispričane priče o pop muzici u novoj Netflix dokumentarnoj TV seriji – pogledajte trejler

This Is Pop…  Neispričane priče o pop muzici u novoj Netflix dokumentarnoj TV seriji – pogledajte trejler

6
Shares
Pinterest Google+
Đanaja Tvejn/Photo: YouTube printscreen
Đanaja Tvejn/Photo: YouTube printscreen

Netflix je najavio dokumentarnu TV seriju o istoriji pop muzike – “This Is Pop” koja će sadržati intervjue s brojnim muzičarima kao što su T-Pain, Chuck D, Šanaja Tvejn, Boyz II Men i mnogi drugi.

Netflix je u saradnji s kompanijom Banger Films najavio serijal “This Is Pop” od osam epizoda kroz koje će biti ispričane neispričane priče iz istorije pop muzike. Naglasak serije biće na značajnim trenucima u pop muzici koji su uticali na kulturu generalno. Svih osam epizoda premijerno će biti objavljeno na Netflixu 22. juna.

IZNENAĐUJUĆI REZULTATI GLOBALNOG ISTRAŽIVANJA O NAVIKAMA SLUŠANJA MUZIKE… ROCK JE POPULARNIJI OD HIP HOPA, METAL U TOP 10! EVO KOJI SU NAJPOPULARNIJI ŽANROVI U SVETU…

Svaku epizodu serijala “This Is Pop” režirao je drugi redatelj, a serijal se fokusira na doba pop muzike, od rane protestne glazbe do uspona Auto-Tunea do procvata Britpopa itd.

– Započeli smo s pitanjem Šta je pop? I pronašli odgovore koje nikada nismo očekivali. To je više od top lista ili onoga što se čuje s radija u autu. To je savršena vremenska kapsula o tome kako su ljudi živeli, kako je stvorena muzika i kako su plesali, voleli i plakali kad su čuli neke pop hitove – izjavila je producentkinja serije “This Is Pop” Amanda Burt.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Premijera novih "Prijatelja" sve bliže, a glumci su sada otkrili kako je bilo "vratiti se kući"

Next post

Raspisan konkurs za najbolje obrade čuvene numere iz domaće serije “Složna braća”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *