Šinejd O’Konor tvrdi: Prins je prema meni bio nasilan i zlostavljao me, pešice sam bežala iz njegove vile…

0
92
Oglasi
Prins i Šinejd o Konor/Photo: printscreen
Prins i Šinejd o Konor/Photo: printscreen

Šinejd O’Konor je u intervjuu za The New York Times otkrila da se suočila s nasilnim Prinsom nakon što je njegova pesma “Nothing Compares 2 U” postala njen najveći hit.

Šinejd ima savet: Bolje da idete na faks, nego da se bavite muzikom

Pevačica ispričala je da se incident dogodio kada je Prinse pozvao u svoju vilu u Hollywoodu pošto je pesma “Nothing Compares 2 U” postala globalno popularna. Prema njenim rečima Prins je “kažnjavao zbog psovanja u intervjuima, svog batlera je terao da joj posluži supu koju je ona više puta odbila i na kraju predložio borbu jastucima samo da bi je udario nečim tvrdim što je ubacio u jastučnicu”.

Nakon što je navodno usred noći pešice pobegla iz njegove vile,  Prins je navodno “jurio svojim automobilom i pratio po putu”. Posle te izjave Šinejd O’Konor je dodala: – Morate da budete ludi da biste bili muzičar, ali postoji razlika između ludosti i nasilnog zlostavljanja žena.

Tako ona to pamti… Šinejd O’Konor objavljuje memoare

Njena priča o poslednjem susretu s Prinsom poklapa se sa sličnom izjavom koju je dala magazinu The Mirror 2007. godine kada je izjavila:

– Pozvao me u svoju kuću u Los Anđelesu i počeo da me vređa zbog psovki u intervjuima. Kada sam mu rekla da odj…,  jako se uznemirio i fizički je počeo da mi preti. Na kraju sam morala da pobegnem.

Kasnije je još ispričala da su izmenili “par udaraca”, ali da sve što je mogla da uradi da ga pljune, što je i uradila. Intervju u The New York Timesu je objavljen uoči izlaska njenih memoara “Rememberings”.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime