Home»Muzika»Gile, Tokac i Kiza gosti u novoj pesmi “Volim te još” Saše Novaka… Premijera 25. maja na “dvestadvojci”

Gile, Tokac i Kiza gosti u novoj pesmi “Volim te još” Saše Novaka… Premijera 25. maja na “dvestadvojci”

4
Shares
Pinterest Google+

Saša Novak/Photo: printscreen

 

Usprkos lockdownu i ograničenjima koje je sa sobom donela pandemija korone, bivši gitarista Psihomodo popa Saša Novak neumorno radi na novom albumu. Nova pesma “Volim te još” koja će 25. maja u večernjim satima premijerno biti emitovana na talasima radija Beograd 202 donosi čak tri sjajna gosta. Srđan Gojković Gile (Električni orgazam), Tomislav Jovanović Tokac (Dan D) i poznatog multiinstrumentalistu Ivan Zoranović Kiza (Dr. Nele Karajlić, Đorđe Balašević, Nikola Vranković…) obogatili su svojim doprinosom karakter ove ljubavne pesme, ne samo kao iskusni muzičari nego i kao dobri prijatelji.

Saša Novak, Volim te još, promo
Saša Novak, Volim te još, promo

Iako je pesma snimljena polovinom 2019. godine, zbog poznatih događanja u svetu Saša je odlučio da je objavi tek sada. Time je zapravo simbolika pesme dobila još više na značenju, govoreći da čak ni velike životne prepreke kao što je pandemija ne mogu da ugase pravu ljubav.

Odlukom da se video spot pojavi tek na jesen, Saša još želi da ukaže na vrednost pesme kao takve i poziva svoje slušaoce na povratak dobrim navikama slušanja radija kao medija za promociju dobre i kvalitetne muzike. Iako svestan da je nemoguće zaustaviti video evoluciju muzike kroz socijalne medije, Saša želi da ukazaže na romantičnost slušanja muzike kao nekad, u “stara dobra vremena”.

Previous post

"Knjiga na Trgu" otkazana u poslednji čas, grad nije dao dozvolu jer... važniji je - tenis na Trgu

Next post

Premijera novih "Prijatelja" sve bliže, a glumci su sada otkrili kako je bilo "vratiti se kući"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *