Rokeri su džentlmeni, zar ne? Zoran Predin singlom “Bez tragova i sjene” najavio novi album i čestitao supruzi 27 godina braka

0
36
Zoran Predin/Photo: promo
Zoran Predin/Photo: promo

Jedan od najpopularnijih kantautora s ovih prostora, Zoran Predin, objavio je prvi singl s predstojećeg albuma “Gastarbajter trubadur”, pesmu “Bez tragova i sjene” koja dolazi s posebnim “uputstvom za upotrebu”:

– Prvi singl mog novog autorskog albuma u nama najčešće istovremeno budi osmeh i suzu. Pesma o prolaznosti je moja tipična gorko-slatka balada kojoj zapravo i ne treba neka posebna najava. Možda samo uputstvo za slušanje: ‘Prepustite se osećajima, zagrlite voljenu osobu pored sebe i pevajte je zajedno’.

“Glavom kroz zid” sa ukusom slobode i mirisom prošlih vremena… Uskoro nova knjiga Zorana Predina

Kantautor, autor filmske i pozorišne muzike, pesnik i pisac kao i frontmen i osnivač kultnog benda Lačni Franz, pauzu od koncerata iskoristio je, kako penosu Soundguardian, za snimanje pesama koje će se naći na njegovom novom albumu s dva naslova “Gastarbajter trubadur” i “Takšnih več ne delajo”. Radi se zapravo o hrvatskoj i slovenačkoj verziji albuma koji će se fizički naći samo na vinilu.

Prvi singl s novog albuma poziv je na uživanje u zajedničkim trenucima svim zaljubljenim parovima, ali i najlepša čestitka njegovoj voljenoj supruzi Barbari s kojom je nedavno proslavio 27 godina braka. Novi video spot znalački je režirao jedan od najnagrađivanijih reditelja Radislav Jovanov Gonzo, a snimljen je u zagrebačkom antikvarijatu “Vremeplov”.

HL/Izvor: soundguardian.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime