Home»Knjige»Profesor Lengdon opet u akciji… Objavljen trejler za TV seriju “Da Vinčijev kod”

Profesor Lengdon opet u akciji… Objavljen trejler za TV seriju “Da Vinčijev kod”

5
Shares
Pinterest Google+
Dan Brown’s The Lost Symbol , printscreen
Dan Brown’s The Lost Symbol , printscreen

Objavljen je zvanični trejler za “Izgubljeni simbol”, televizijsku adaptaciju istoimenog romana Dena Brauna, kao uvod u serijal “Da Vinčijev kod” na Peacocku.

U seriji, za koju još nije objavljen zvanični datum izlaska, glume Ešli Cukerman, kao glavni junak Robert Lengdon – koga je u filmu glumio Tom Henks, zatim Edi Izard, Valori Kari, Sumali Montano, Bo Knap i Rik Gonzales.

Braunovi romani o Robertu Lengdonu, počevši od 2000. godine sa “Anđelima i Demonima”, i najnovijim “Poreklo” iz 2017. godine, najprodavaniji su serijali knjiga za odrasle svih vremena, pri čemu je “Izgubljeni simbol” prodat u milion primeraka prvog dana objavljivanja.

Detalji nove knjige Dena Brauna… Robert Lengdon stiže na naše prostore?

Romani su prilagođeni televizijskom platnu sa Tomom Henksom kao glavnim junakom u “Da Vinčijevom kodu”, “Anđelima i Demonima” i “Infernu”. Priče se uglavnom sastoje od lova na blago sa elementima trilera i istorijskih teorija zavere, koje Langdon rešava koristeći svoje znanje o istoriji umetnosti i drevnim simbolima.

Dan Brown’s The Lost Symbol , printscreen
Dan Brown’s The Lost Symbol , printscreen

U trejleru za novu Lengdonovu avanturu u vidu serije “Izgubljeni simbol” prikazani su Cukerman kao Lengdon, Izard kao Piter Solomon i ostatak glumačke ekipe kako prelaze katakombe, bore se sa negativcima i dešifruju bezbroj misterioznih obeležja – a upravo ovakvu vrstu akcije i očekuju ljubitelji romana.

U Braunovom “toku priče”, “Izgubljeni simbol” je treća objavljena knjiga, čija se radnja hronološki odvija nakon događaja u “Anđelima i Demonima” i “Da Vinčijevom kodu”.

Nova serija će promeniti taj vremenski raspored, postavljajući događaje iz “Izgubljenog simbola” kao predpriču ostalim pričama, što će za rezultat imati mlađu verziju Lengdona.

Previous post

Coraxova "Paralelna stvarnost"... Otvaranje Izložbe Predraga Koraksića 24. maja u Dorćol Platzu

Next post

KISS na 442 od Beograda... Legendarni bend 9. jula 2022. u zagrebačkoj Areni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *