Home»Muzika»Pol Veler: Ne verujem da ću više snimati albume, streaming ubija muzički biznis…

Pol Veler: Ne verujem da ću više snimati albume, streaming ubija muzički biznis…

4
Shares
Pinterest Google+
Pol veler/Photo: facebook@paulwellerofficial
Pol veler/Photo: [email protected]

Pol Veler je ovih dana izjavio u jednom intervjuu da nije siguran hoće li da napravi još jedan album posle tek objavljenog 16. studijskog albuma “Fat Pop (Volume 1)” jer se muzički biznis jako promenio.

– Ne znam hoću li snimiti još neki album posle ovoga. U ovom  trenutku je teško reći. Ovo je moj 16. samostalni album i gotovo da  ne mogu da poverujem u to. Često pomislim da se danas, nakon što završim album, puno više bavim svime oko izdavanja albuma nego samom muzikom.

Pol Veler “nagazio” Spotify: To je s**nje, sramotno je za umetnike…

Potom je na Twitteru objasnio i zašto.

“Muzički biznis toliko se promenio u poslednjih nekoliko godina, da ga zapravo više ne prepoznajem. Srećom, još uvek se stvara izvrsna muzika i siguran sam da će tako uvek ostati ali generalno mislim da ljudi ne ulažu u muziku kao što smo mi to radili pre pojave streaminga”.

Svakako osvrnuo se u razgovoru i na svoj novi 16. studijski album ‘Fat Pop (Vol. 1)’ koji je odmah po izlasku dospeo na prvo mesto albuma u Velikoj Britaniji.

– Očigledno sam napravio dobar posao. Sve u svemu, mislim da je album jak, a i potrošio sam puno poprilično vremena radeći na njemu i na pesmama trudeći se da uskladim stihove s aranžmanima.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Opet jedna Top lista oko koje će se lomiti koplja... Odabrani najsmešniji filmovi ikada

Next post

Sećate se onih 6 vlasi kose Kurta Kobejna? E pa prodate su - za 14.000 dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *