Home»Fun»Sad i vi možete da prespavate u stanu slavnih “Prijatelja”… i to za samo 19,94 dolara

Sad i vi možete da prespavate u stanu slavnih “Prijatelja”… i to za samo 19,94 dolara

5
Shares
Pinterest Google+
The FRIENDS Experience/Phozo: booking.com
The FRIENDS Experience/Phozo: booking.com

Tek što je objavljen datum premijere nove epizode popularnih “Prijatelja”, 27. maj, Booking.com ponudio je jedinstveno iskustvo – za manje od 20 dolara možete da boravite u njujorškoj replici stana i ostalih prostorija u kojima je snimana jedna od najpoznatijih američkih serija, pišu američki mediji.

ETO NJIH, ETO NAS, DA VIDIMO KO SE VIŠE PROMENIO… KONAČNO OBJAVLJEN DATUM PREMIJERE I TIZER ZA “FRIENDS: THE REUNION”

U hotelu “The Friends Experience”, smeštenom u kvartu Gramercy na Menhetnu na broju 130 East, na uglu 23. ulice i Avenije Lexington zainteresovanima se nudi noćenje u njujorškom apartmanu Monike i Rejčel za samo 19,94 dolara.

Zainteresovani mogu da zavire kroz ljubičasta vrata stana u kome su živele Rejčel i Monika i opuste se na trosedu Čendlera i Džoija nakon što odigraju partiju malog fudbala ili isprobaju neke od originalnih kostima iz serije.

NOVI “PRIJATELJI” VEĆ NA METI ZBOG RASIZMA… “PROŠLO JE 17 GODINA, A VI JOŠ UVEK NISTE STEKLI NIJEDNOG CRNOG PRIJATELJA?”

Iako su scene serije iz unutrašnjih prostora snimane u studiju u Los Anđelesu, spoljni deo zgrade u kojoj su živeli slavni prijatelji nalazi se u Njujorku.

“The Friends Experience” je dvoetažni prostor u kojem je posetiocima na raspolaganju 18 prostorija s originalnim rekvizitima i kostimima i moguće je rekreirati najpoznatije scene iz serije.

Previous post

Stiže R-rated verzija "Niskih strasti"... Šeron Stoun ne može da spreči objavljivanje verzije u kojoj ništa neće biti skriveno

Next post

Moć streaming novca... Amazon kupuje slavni MGM (i sve njihove filmove i serije) za 9 milijardi dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *