Home»Muzika»Moby iskreno progovorio o samoubistvu i borbi s depresijom: Bio sam na vrhu sveta a želeo da skočim u ponor

Moby iskreno progovorio o samoubistvu i borbi s depresijom: Bio sam na vrhu sveta a želeo da skočim u ponor

4
Shares
Pinterest Google+
Moby/Photo: facebook@mobzmusic
Moby/Photo: facebook@mobzmusic

Moby je u novom intervjuu otkrio kako je želeo da sebi oduzme život pre dodjele MTV nagrada 2002. godine, kao i o borbi s depresijom i zavisnošću.

Reč je o intervjuu koji je Moby dao za potrebe dokumentarnog filma ‘Moby Doc’ u kojem je govorio o depresiji koju je pretrpeo na vrhuncu karijere. Dokumentarac ‘Moby Doc’ biće objavljen paralelno s izlaskom njegovog novog albuma ‘Reprise’.

Moby o poslednjem koncertu Ejmi Vajnhaus: Bio sam u šoku, kao i beogradska publika… bilo je i užasno i tužno

Prisećajući se svog boravka u hotelu Barcelona’s Arts veče pre dodele MTV Awards, Moby je rekao:

– Noć ranije sam stigao u svoj hotel i bio sam na vrhu jednog od najelegantnijih hotela u kojima sam ikad bio. Na vrhu ovog hotela nalaze se četiri ogromna apartmana. Susedi u drugim apartmanima su mi bili Bon Džovi, Pi Didi i Madona. Te noći sam se na kraju jako napio. Sve je bilo savršeno. Sve što sam ikad želeo bilo mi je dato, čak i više. Prodao sam 10 ili 20 miliona ploča, a bio sam tako malodušan. Kako je bilo čudno što sam dobio sve, a nikad nisam bio depresivniji.

BARON MINHAUZEN BI MU SKINUO KAPU… Mobi rešio da svima dokaže da je čovek s ozbiljnim problemom

Dokumentarni film ‘Moby Doc’, u kojem će Moby govoriti o svojim borbama s zavisnošću i depresijom, trebalo bi da bude dostupan na streaming servisima od 28. maja.

Na novom albumu ‘Reprise’ Moby je ugostio Budapest Art Orchestra, kao i gostujuće muzičare kao što su Kris Kristoferson, Mark Lanegan, Gregori Porter i Skajlar Grej.

Previous post

Udruženje za zaštitu životinja napalo grupu The Offspring zbog okrutnosti nad šimpanzama u spotu "We Never Have Sex Anymore"

Next post

Tamara Kezz objavila novi album... Poslušajte "Svetla me miluju"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.