Home»Film»Tom Kruz “okupirao” fudbalski teren zbog snimanja filma, pa pomogao malom klubu iz britanske provincije

Tom Kruz “okupirao” fudbalski teren zbog snimanja filma, pa pomogao malom klubu iz britanske provincije

4
Shares
Pinterest Google+
Tom Kruz/Photo: promo
Tom Kruz/Photo: promo

Ljudi iz amaterskog fudbalskog kluba Voburn i Vavendon prvo su bili razočarani kada su obavešteni da moraju da prepuste teren na kome igraju filmskoj ekipi koja snima film “Nemoguća misija 7”. Međutim, raspoloženje se promenilo kada se Tom Kruz potpisao na njihove dresove.

Zemljotres u Holivudu… Tom Kruz vratio tri osvojena Zlatna globusa

Kako prenosi BBC, potpisani dresovi će sada biti deo aukcije za prikupljanje sredstava za ovaj fudbalski klub. Prikupljeni novac će biti iskorišćen za društvene aktivnosti kluba.

Predsednik Voburna i Vavedona Robert Hil rekao je da su bili frustrirani što ne mogu da koriste terene zbog snimanja, jer su se, po njegovim rečima, radovali povratku fudbalu nakon popuštanja epidemioloških mera. Međutim, dodaje, odmah je usledio poziv od strane filmske ekipe, koja je ponudila da im pomogne na bilo koji način.

Član UO kluba je rekao da su bili prijatno iznenađeni kada je Tom Kruz pristao na potpisivanje dresova, jer je klubu bio potreban novac, pošto su izgubili oko 30.000 funti zbog otkazivanja nekoliko turnira zbog pandemije.

HL/Izvor: n1info.rs

Previous post

Dubioza kolektiv novom pesmom protiv mini hidroelektrana... na svoj način

Next post

Klepton u pismu priznao: Imao sam užasnu reakciju na vakcinu protiv Covid-19, mislio sam da više nikad neću svirati. A propaganda je rekla da je vakcina sigurna za sve ...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *