Home»Muzika»Slobodan Trkulja i Balkanopolis 30. maja u Kombamk dvorani

Slobodan Trkulja i Balkanopolis 30. maja u Kombamk dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Slobodan Trkulja/ Photo: youtube.com printscreen
Slobodan Trkulja/ Photo: youtube.com printscreen

Slobodan Trkulja, koji sa svojim sastavom Balkanopolis oplemenjuje globalnu muzičku scenu modernom tradicijom Balkana, konačno će da nastupi 30. maja u Kombank dvorani.

“Bal pod maskama“ kako Trkulja voli da nazove ovaj koncert, će se održati za 500 ljudi koji će morati da nose maske i da sede na distanci jedni od drugih.

– Ovaj koncert će zaista biti “Bal pod maskama” i biće organizovan uz striktne mere kojih će svi morati da se pridržavaju. Raspored sedenja je takav da će svih 500 posetilaca biti dovoljno udaljeni jedni od drugih i svi će morati da nose maske! Ko bude skinuo masku za vreme koncerta moraće da napusti dvoranu. Ko smarta da ne može da se toga pridržava ne treba da dolazi. Oni koji mogu i žele – dobiće 100 minuta energičnog muzičkog programa koji jedva čekamo da izvedemo. Prošlo je godinu i tri meseca od našeg poslednjeg koncerta, akumuliralo se mnogo energije u nama.Ovakav koncert je jedini bezbedan način da vratimo umetnost u naše živote i da budemo maksimalno odgovorni. Brinemo o vama i znamo da ćete i vi brinuti o sebi i drugima. Radujemo se što ćemo vam svirati i jedva čekam da vas vidim pa makar i maskirane – izjavio je Slobodan Trkulja.

Photo: Promo (Kombank dvorana)
Photo: Promo (Kombank dvorana)

Podjednako hvaljen od publike i od svetske kritike,Trkulja je kao solista sarađivao sa svetskim umetnicima poput Marize, Dalarasa, Olete Adams, Josipe Lisac, holandskim Metropol orkestrom, kao i vrhunskim džez i filharmonijskim orkestrima.

Pamte se njegovi nastupi u Kini, gde uživa veliku popularnost, posebno pred 30.000 posetilaca u okviru EXPO izložbe u Šangaju. Potom na BBC-u i Eurovizije gde je njegove nastup pratilo više od 100 miliona gledalaca, do nedavnog nastupa Balkanopolisa u novogodišnjem programu u Kini koji je gledalo neverovatnih milijardu ljudi.

Slobodan Trkulja je jedan je od ambasadora za kulturnu saradnju Srbije i Kine i kreativni ambasador Srbije.

Ukoliko želite da uživate u tradicionalnom zvuku Srbije i Balkana, protkano rok i džez muzikom, pravoslavnom pojanju, uz gajde, tambure, kavale, gitare i bubnjeve, ulaznice možete da nabavite na blagajni Kombak dvorane i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Ulaznice kupljene prvi koncert koji je trebalo da se održi 15. marta važe i za novi datum.

Previous post

Čist pustinjski, lascivni, prigušeni blues... Bili Gibons objavio video za "My Lucky Card", snimljen u kultnom klubu "Pappy & Harriet"

Next post

Iz garaže - na vinil... Stuttgart Online objavio best of kompilaciju ""Štutgart na vezi"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *